»
»
»
»
HANDBOL | La primera victòria de Sergio Berrios coloca a Fertiberia Puerto Sagunto a un partit de la salvació

Vint jornades disputades, altres 10 per davant i només dos punts de distància de la salvació. Esta és la situació de Fertiberia Puerto Sagunto que dissabte passat va aconseguir la quarta victòria de la temporada, primera amb Sergio Berrios a la banqueta.

Després de les derrotes esperades front el lider FC Barcelona i davant la revelació d’esta lliga, Helvetia Anaitasuna, la relliscada a l’Ovni front a Guadalajara i l’empat, salvant el golaverage, a Zamora, no hi havia altre camí que la victòria front el Condes d’Albarei Teucro. El 25-21 final reflecteix el gran final d’encontre fet per l’equip valencià després d’un equilibri total als primers 50 minuts de partit. Sis gols, això si, en 15 llançaments per a Buisedu, qui ja s’ha colocat entre els cinc millors anotador de la Lliga ASOBAL i altres cinc de Carlos Rodríguez, van destacar.

Però per damunt de tot, no rebre cap gol als ultims tres minuts, va ser la clau de la victòria. L’alegria pel gol del jove Josep Folqués a l’ultim contraatac, va ser total per a un planter que no guanyava un partit de lliga des del 6 de desembre de 2017. Alternant partits d’alta i baixa anotació, Sergio Berrios és conscient de que, ara que entrem en el tram final de la temporada, Fertiberia Puerto Sagunto deu de fer-se fort a casa, per on ja han passat tots els grans. Traure els punts com a local serà decissiu per a aconseguir l’objectiu de la permanència.

Amb el Frigorificos Morrazo quasi descendit, l’altra plaça se la juga l’equip valencià, amb 10 punts, l’MMT Seguros Zamora, amb 12, i l’Ángel Ximenez-Puente Genil, amb 13. Divendres, a les 20:30 hores, Fertiberia Puerto Sagunto visita la canxa del Fraikin Granollers, quart classificat.