»
»
»
HANDBOL | Fertiberia Puerto Sagunt arrapa un gran punt a Lleó

En partit avançat a la jornada 24 de la Lliga ASOBAL, el Fertiberia Puerto Sagunto va aconseguir un valuòs empat a 24 a la canxa del segon classificat, Ademar de Lleó.

Un empat complicat de qualificar per varies questions. Hi ha una vessant positiva: l’equip de Sergio Berrios ha sigut capaç d’alçar-se de la dura derrota de dissabte passat a l’Ovni; traure algun punt de la pista del Ademar no ho fa qualsevol; l’equip valencià acudia amb la baixa del seu màxim golejador, Boisedu, i als quinze minuts es lesiona també el fitxatxe d’ultima hora, Prendes. Però també la negativa: el grup roig-i-blanc guanyava a només 9 segons de la fi i no va ser capaç de mantindre l’avantatge, errant sis llançaments de set metres és molt dificul guanyar partits i probablement, tot i el punt, la salvació estiga més lluny si demà el Zamora guanya a la pista del cuer, Frigorificos Morrazo.

Podem entendre el partit, el marcador i el seu corolari com vullgam. La realitat és que el penultim li va plantar cara al segon i això té molt de mèrit. Al descans, l’avantage valencià ja era d’11 a 12. Leo Querin i Jaka amb 5 gols i Folqués amb 4 va encapçalar l’atac saguntí que dimecres 11 d’abril a l’Ovni tornaran a jugar-se gran part de la permanència al derbi ASOBAL  de la Comunitat Valenciana front el Benidorm.