»
»
»
VÍDEO HANDBOL | El Benidorm cau derrotat per la minima front el Teucro

L’Handbol Benidorm va caure derrotat pel Condes Albarei Teucro per 28 a 29 a la jornada 24 de la Lliga ASOBAL.

Onzena derrota del curs per a l’equip benidormer que ja camina en este tram final de campionat sense objectius clars, allunyats de la zona europea i també fòra de cap perill de descens.

Partit molt igualat al primer quart d’hora (9-9) amb encert a l’atac de tots dos equips fins que l’Handbol Benidorm va mostrar-se més feble a la seua defensa la qual cosa va aprofitar el conjunt gallec per a marxar-se al marcador (11-15). Abans del minut 9 Zupo Equisoain ja hi havia demanat el seu primer temps mort perquè no li agrada el partit que estaven desenvolupant el seus jugadors, en tot càs la reacció del tram final del primer acte els va permetre arribar al descans amb només dos gols de desavantatge (14-16).

La segona part ja va ser altra història. Els alacantins eren l’equip que dominava, controlava i manava al parquet. A només 10 minuts de la fi hi havia capgirat el marcador i guanyava 26-23. Tot semblava decidit però ara qui va aprofitar el temps mort va ser el Teucro que va protagonitzar un gran final d’encontre per a emportar-se la victòria per 28 gols a 29. Cinc gols d’Almedia i quatre de Jiménez i Moya destacaren en l’atac benidormer que dimecres de la propera setmana visitara l’Ovni en el derbi ASOBAL de la Comunitat Valenciana.