»
»
»
»
»
HANDBOL | L’handbol base del Elche es classifica per al Campionat d’Espanya

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

HANDBOL | L’handbol base del Elche es classifica per al Campionat d’Espanya

L’esport ilicità torna a estar d’enhorabona, i es que a l’handbol base, en categoria Juvenil, tant en masculí com en femení han aconseguit la classificació per al Campionat d’Espanya, el que deixa a ambdós equips entre els 8 millors d’Espanya. Foto: CBM Elche.

Ahir mateix es jugaven els encontre claus, on tant el Juvenil Masculí com el Juvenil Femení van aconseguir dues victòries que comporten jugar la fase final del Campionat d’Espanya. A categoria masculina, a més a més, hi haurà doble representació alacantina, ja que el Agustinos també formarà part.

En categoria femenina el Elche se la jugava a tot o res en un encontre on van ser totalment superiors des del xiulit inicial, ja que als pocs segons ja vencia per 2 gols a 0, i al descans l’avantatge ja era de 8 gols amb el 18-10 sobre l’Alcobendas. A la conclusió de l’encontre les ilicitanes van acabar vencent per 34 gols a 18.

El masculí tenia que guanyar i esperar resultats per a aconseguir la classificació, i la carambola es va complir, ja que els ilicitans van véncer per 27 gols a 25 al Vilafranca, mentre que a l’altre encontre el Ciudad Real Alarcos va guanyar per 40 gols a 36 al Córdoba, pel que per diferència del gols el Elche es el classificat.

Categorías Balonmano