»
»
»
»
HANDBOL | Triple derrota de les representats de la Comunitat Valenciana a la lliga Guerreras Iberdrola

Triple derrota en la jornada 23 de Divisió d’Honor Femenina, també cridada Lliga Guerreres Iberdrola, que al costat de la resta de resultats provoca que un dels tres equips de la Comunitat Valenciana siga el que perda la categoria a final de temporada, quedant la lluita solament entre elles.

Elche Mustang

Elx Mustang

Amb una mica d’avantatge parteix l’Elx Mustang, que aquest cap de setmana van plantar cara durant més de 45 minuts a les campiones de la Copa de la Reina, demostrant la capacitat de l’equip, tant en defensa com en atac. Malgrat el bon inici de les il·licitanes, el Mavi Noves Tecnologies amb un parcial de 5-0 va arreglar el mal inici, i encara que després d’açò es podia intuir que el partit anava a ser senzill per a les asturianes, gens d’açò, les alacantines van lluitar i no seria fins a intervinguda la segona meitat quan les locals agafarien un avantatge que ja no anaven a poder remuntar les nostres amb un parcial de 6-0. Al final l’Elx Mustang va caure per 22-17, tirant molt de menys els gols en diversos trams del encontre, i pagant cars els errors. Malgrat açò, l’equip manté els 4 punts d’avantatge sobre el descens amb 6 per disputar-se. Foto superior: BM Elx

Canyamelar València

El Canyamelar València per la seua banda visitava Galícia per a enfrontar-se al BM Porriño, els seus botxins en la Copa de la Reina. Amb ànims de venjança esportiva, les valencianes van començar amb bones defenses i colpejant primer posant l’1-3, encara que després d’açò les locals voltejarien el resultat amb un parcial de 9 gols a 3 van posar un còmode avantatge que ja no perdrien durant l’encontre. Amb 4 gols d’avantatge per a les de Vigo. A pesar que durant els segons 30 minuts, les nostres van arribar a situar-se a tan sol 2 en l’electrònic, un nou sprint golejador va sentenciar el partit, sempre guiades per una genial Cecilia Cacheda deixant el marcador en 26-22. Amb aquesta derrota l’equip valencià segueix ballant sobre un arç, i compta amb tan sol 1 punt d’avantatge respecte al descens.

BMCastello

BM Castelló

El BM Castelló segueix amb la seua mala ratxa i acumula ja 5 jornades consecutives perdent. en aquest cas a més de forma molt dura en la pista de l’Atlètic Guardés. Malgrat un prometedor inici, les castellonenques a poc a poc van ser enfonsant-se, i després del primer temps mort local el partit va canviar per complet. Del 3-6 es va passar a la igualada en poc temps, però va ser a partir de l’empat a 10 mancant deu minuts per a la conclusió de la primera part, les gallegues sentenciarien l’encontre amb un parcial de 6-2. Després de la represa es va veure a les de la Comunitat Valenciana afectades moralment, i tan sol van aconseguir anotar 3 gols en els primers 13 minuts de la segona part, la qual cosa va provocar que les de Guarda s’escaparen amb 10 gols d’avantatge. Amb el partit decidit, l’intercanvi de colps va deixar el marcador final en un contundent 36-21. Es complica la permanència per a un Castelló que, encara que segueix a 1 punt veu com queda una jornada menys.