Balonmano
»
»
»
»
»
HANDBOL | Destacada renovació en un Fertiberia Puerto de Sagunto que busca el retorn a l’ASOBAL

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

HANDBOL | Destacada renovació en un Fertiberia Puerto de Sagunto que busca el retorn a l’ASOBAL

Continuen les notícies en el si del Fertiberia Puerto de Sagunto, equip que després de perdre la categoria després de vuit temporades en l’elit, ja va confirmar que anava a optar per un objectiu ambiciós, i ara ho reitera amb una destacada renovació. Foto: Fertiberia Puerto Sagunto.

L’extrem dret ‘Pocholo’ García ha renovat, a petició del nou entrenador Vicent Nogués, qui ja ho va dirigir en l’última etapa del tècnic en el club, i confia que pot ser un dels homes clau del nou projecte en l’handbol de plata.

Amb la qual anem a entrar, serà la sisena campanya del jugador en Port de Sagunt, en la qual ha viscut el temps més gloriós de l’entitat, i que no l’abandonarà malgrat el descens collit aquesta temporada.

En declaracions al club, el tècnic Vicent Nogués opina sobre Pocholo que: «és un jugador que porta molt temps en el club i ho coneix a la perfecció, ja vaig compartir vestuari amb ell en la temporada que vaig dirigir a l’equip i crec que és un extrem ràpid, amb definició que pot fer una gran temporada enguany en la plata”.

Amb aquesta nova continuïtat, ja són tres després de les de Leo Querin i Josep Folqués, la qual cosa sumat al fitxatge del lateral esquerre Guillermo Corzo comença a donar color a la nova plantilla, que s’espera se seguisca confeccionant aquesta mateixa setmana amb una altra renovació i un altre fitxatge.

Categorías Balonmano