Balonmano
»
»
»
»
»
HANDBOL | El Fertiberia BM Port Sagunt renova a un dels seus pilars

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

HANDBOL | El Fertiberia BM Port Sagunt renova a un dels seus pilars

El Fertiberia BM Port de Sagunt segueix donant passos de gegant en la confecció de la seua plantilla de cara a la pròxima campanya i acaba d’anunciar la renovació d’un dels seus jugadors més decisius, el seu porter David Bruixola.

El veterà portera continuarà una temporada més en el conjunt del Port de Sagunt a les ordres del nou míster Vicent Nogués, al que se li ha promès un ambiciós projecte amb la finalitat de tornar per la via ràpida a la Lliga ASOBAL. Serà la dotzena temporada sota els pals de l’Ovni per a David Bruixola.

“No vaig a descobrir jo a Don David Bruixola. Va ser fa dues temporades el millor porter de ASOBAL. Els seus registres parlen per si sols. Sens dubte, David ha sigut i serà un dels pilars fonamentals de l’equip. Amb ell anem a tenir la porteria molt segura i sens dubte, estic convençut que va a ser dels millors porters de la categoria”, ha afirmat el tècnic després de la renovació del porter blanc-i-vermell.

A aquesta renovació, cal sumar-li la de Pocholo García, recentment anunciada, així com la continuïtat de Leo Querin i de Josep Folqués. A més, cal destacar el fitxatge del lateral esquerre Guillermo Corzo i que es preveuen més moviments, ja que el club blanc-i-vermell anunciarà aquesta durant aquesta setmana el fitxatge d’un jugador procedent d’ASOBAL per a seguir amb la confecció d’un equip ambiciós que aspire a tot la pròxima temporada.

Foto: Fertiberia BM Puerto Sagunto

Categorías Balonmano