Balonmano
»
»
»
»
»
HANDBOL | Fitxatge de la casa per a afrontar la temporada en Divisió d’Honor Plata

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

HANDBOL | Fitxatge de la casa per a afrontar la temporada en Divisió d’Honor Plata

Óscar García serà jugador del primer equip del Fertiberia BM Puerto Sagunto la pròxima temporada. El canterà, que acaba de complir els 18 anys, ja sap el que és jugar en ASOBAL -va debutar la passada temporada després de realitzar una bona pretemporada estival- i enguany gaudirà de l’oportunitat per la confiança que li té dipositada el nou tècnic Vicent Nogués.

El jove, que es prepara per a disputar el seu primer Europeu Juvenil amb la Selecció Espanyola, s’ha mostrat “molt feliç” i confessa estar “davant el somni de tots jugador que ha estat des de xicotet en la pedrera del club. Fa gens els veia i deia que volia estar ací algun dia i al final, amb treball, sacrifici i compromís ho he aconseguit”.

L’equip ha anunciat que durant els pròxims dies anunciarà nous fitxatges

Óscar García opina, respecte al projecte del Fertiberia de retornar per la via ràpida a ASOBAL que “amb la plantilla que s’està conformant es podrà barallar per a tornar. És un equip amb molta qualitat, però cal treballar durant tot l’any”. El jugador lluitarà per la seua oportunitat en el centre del camp al costat de l’experimentat Dija Cruz.

Després del fitxatge d’Óscar García per al primer equip, la plantilla del Fertiberia BM Puerto Sagunto quedaria de la següent manera: al centre, es compta amb Dija Cruz i Óscar García; en el lateral destre amb Leo Querin i Nacho Miravalle; en el lateral esquerre amb Guillermo Corzo  únicament; en l’extrem dret amb Pocholo García i en l’extrem esquerre amb Josep Folqués, així com en el pivot amb Iván Montoya. A més, en la porteria es compta amb David Bruixola i en la banqueta amb Vicent Nogués i el recentment incorporat Vicente Sos com el seu acompanyant. El club ha anunciat nous fitxatges per als pròxims dies.

Foto: Pepa Conesa (Jefa de Prensa del Fertiberia BM Puerto Sagunto)

Categorías Balonmano