Balonmano
»
»
»
»
»
HANDBOL PLATJA | València es prepara per a l’Arena1000

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

HANDBOL PLATJA | València es prepara per a l’Arena1000

València albergarà un any més una de les grans proves del circuit Arena Handball Tour amb l’Arena1000, un dels tornejos amb més transcendència nacional quant a l’handbol platja es refereix. Aquest esdeveniment atraurà a la capital a un total de 120 equips; és a dir, un total de 1400 esportistes i 20 voluntaris, i se celebrarà entre el 27 i el 29 de juliol, convertint-se en l’avantsala del Campionat d’Espanya 2018.

balonmano_playa_arena1000_2018_04-960x450
Per quart any consecutiu, la Platja del Cabanyal reunirà als millors clubs i equips del panorama nacional i de la resta d’Europa –cinc equips europeus: un de França, dos de Portugal, un d’Hongria i un de Croàcia- que es mesuraran per a fer-se amb els punts del torneig i així amb el prestigiós títol final per a cadascuna de les categories.

En aquesta IV edició, el nombre de dones participants s’ha elevat fins a un 42% dels inscrits en el torneig

Equips de categories senyor, juvenil, cadet i infantil sumaran més d’un miler esportistes que es donaran trobada en l’arena valenciana en la qual es muntaran 6 camps d’handbol amb una pista central amb capacitat per a 700 persones.

balonmano_playa_arena1000_2018_05-960x450
Aquesta prova té caràcter internacional ja que es troba inscrita dins del circuit d’handbol platja (EBT) europeu, gestionat per la European Handball Federation. Així doncs, València consolida la seua aposta per l’handbol platja amb l’Arena1000, un dels millors tornejos d’handbol platja del país.

Fotos: Fundación Deportiva Municipal

Categorías Balonmano