Balonmano
»
»
»
»
»
HANDBOL | El Fertiveria venç al CD Agustinos i jugarà la final de la Copa Comunitat Valenciana

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

HANDBOL | El Fertiveria venç al CD Agustinos i jugarà la final de la Copa Comunitat Valenciana

La Copa Comunitat Valenciana d’handbol està arribant a la seua fi, i el BM Benidorm, que esperava en la final, ja té el seu rival per a l’encontre que decidirà el campió. Es tracta del Fertiberia Puerto de Sagunto, que va vèncer en la semifinal al CD Agustinos per a citar-se amb els alacantins. Fotos: BM Puerto de Sagunt.

Aquest cap de setmana es disputava la semifinal de la Copa Comunitat Valenciana, i tots dos equips van demostrar des de l’inici la seua ambició per classificar-se per a la final. Van començar millor els alacantins, que ben prompte van prendre avantatge en el marcador aprofitant el dubitatiu inici dels del Port de Sagunt.

Els valencians es van anar refent i igualant a poc a poc un encontre que se’ls hi havia complicat. Un destacat Brúixola va ser clau amb les seues parades perquè el Fertiberia tinguera opcions en la segona meitat, mantenint el xoc parell mentre l’atac no va funcionar.

Gran remuntada en la segona meitat

Els segons 30 minuts el Fertiberia va despertar ofensivament i a poc a poc van ser remuntant un encontre que semblava complicat a l’inici. Els blanc-i-vermells van aprofitar el partit d’inspiració del seu porter per a posar-se per davant per primera vegada en tot el partit, i no ho deixarien escapar, posant una renda de dos gols, suficients per a segellar la seua passada a la gran final.

Quan semblava que després del descens del conjunt del Port de Sagunt enguany no hi hauria derbi enfront del Benidorm, la Copa Comunitat Valenciana ens ha permès tornar a gaudir del partit entre els dos millors equips del nostre handbol els últims anys. La final es disputarà diumenge que ve 26 en l’Esperanza Lag d’Elx.

Categorías Balonmano