»
»
»
HANDBOL | El BM Benidorm perd a casa en una trepidant encontre

Màxima emoció la que es va viure en el duel de la Jornada 8 de la Lliga Asobal entre el BM Benidorm i el CD Bidasoa Irun. Amb un gran ambient en el Palau d’Esports l’Illa de Benidorm, els alacantins han anat pràcticament sempre per darrere en el marcador, però sempre van estar ficats en el partit i es van quedar molt prop de emportar-se el triomf. Foto: BM Benidorm.

Era un dels partits més cridaners en la màxima categoria masculina d’handbol entre dos equips que han començat la temporada molt bé, arribant a aquesta cita en la part alta de la taula registrant 9 punts cadascun d’ells, sent els alacantins quarts i els bascos cinquens. A més, cal recordar que encara dol la derrota encaixada en la temporada passada pels de Benidorm en mans d’aquest rival, per la qual cosa van afrontar el duel amb ganes de revenja.

Quasi sempre per darrere però amb opcions de portar-se el triomf fins a l’últim sospir

Des del primer moment la igualtat va ser la tònica dominant, arribant a anar 5:5 en el minut 10, 7:8 en el 20’, i 10:12 al descans. En la segona part, a pesar que el Bidasoa Irun va cobrar cert avantatge (11:14 en el minut 38’), l’equip entrenat per Zupo Equisoain no va deixar que el rival s’escapara i van estar en tot moment a un o dos gols del seu rival, i fins i tot van ser capaços de donar-li la volta al marcador (16:15 en el minut 45). No obstant açò, els bascos van tornar a remuntar (16:17 en el 48’) i des de llavors es van mantenir per davant.

Final d’infart i autèntic espectacle per als presents i els que van poder seguir el partit a través de Gol TV, però finalment, notícia negativa per als alacantins, que, amb Cabanas com a màxim anotador de l’encontre (8 gols), van sucumbir 21:23 i veuen com el Bidasoa Irun els avança en la taula, podent perdre alguna posició més tenint en compte l’estreta que està la meitat superior de la classificació. En la pròxima jornada, tornaran a jugar com a locals el divendres 10 a les 19:00 hores rebent a l’actual onzè, el DS Blendio Sinfín, equip que compta amb quatre punts menys.