Balonmano
»
»
»
»
»
HANDBOL | Aida Peco, jugadora del Agustinos Alacant de DH Plata, és operada amb èxit

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

HANDBOL | Aida Peco, jugadora del Agustinos Alacant de DH Plata, és operada amb èxit

Aida Peco, jugadora del Agustinos Alacant que milita en Divisió d’Honor Plata Femenina, va ser intervinguda quirúrgicament dilluns passat 5 de novembre de la seua lesió en el lligament creuat anterior. Una operació que com el propi club ha comunicat a través de les seues xarxes socials ha sortit perfectament. Fotografia portada: Agustinos Alacant.

Peco es va trencar el lligament creuat anterior el passat 29 de setembre, en el derbi de lliga davant el Handbol Mislata que van perdre per la mínima (22-21). Una trobada que va tenir lloc el passat 29 de setembre.

Els serveis mèdics no han establert encara el temps mínim de recuperació, que dependrà de la seua evolució.

Veurem com es desenvolupen els esdeveniments en les properes setmanes i què dictaminen els metges del Agustinos Alacant. De moment Aida seguirà sent una animadora més del seu equip, que ve de guanyar en l’última jornada 23-20 al OAR Gracia Sabadell.

En aquests moments, l’esquadra alacantina ocupa la desena posició de la classificació amb un total de 5 punts. Pel que fa a la resta de representants de la Comunitat Valenciana el CBM Femení Elda Prestigi és colíder, el BM Servigroup Benidorm és quart i el Handbol Mislata és vuitè.