Balonmano
»
»
»
»
»
HANDBOL | Pedro Vicente Fuertes Penella, nou president de la Federació Valenciana

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

HANDBOL | Pedro Vicente Fuertes Penella, nou president de la Federació Valenciana

El Centre Sociocultural “La Fàbrica” de Mislata (València) va acollir diumenge passat 11 de novembre l’Assemblea General Ordinària de la Federació d’Handbol de la Comunitat Valenciana, en la qual es votava a favor o en contra de la candidatura presentada per Pedro Fuertes per presidir la federació. Fotografies: FBMCV.

La resolució no ha pogut ser més contundent. Dels 34 vots emesos, 30 han estat favorables a la futura presidència de Pedro Vicente Fuertes Penella. Per la seua banda, els quatre vots restants han estat en blanc. D’aquesta manera, ha estat triat com a nou president de la FBMCV.

Fuertes, únic candidat a oferir-se, serà el president de la Federació Valenciana d’handbol els 4 propers anys.

Elecció

Don Gabriel López, president de la Junta Electoral, ha estat el primer a prendre la paraula explicant als asambleistes el procés efectuat per a l’assignació del nou president de la FBMCV. Un procediment en el qual al no haver-hi un altre candidat es basava a valorar el programa presentat per Pedro Vicente Fuertes Penella.

Després de fer-ho, s’ha constituït la taula electoral custodiada pels dos asambleístas de major edat entre els presents i els dos més joves. Una vegada establerta ha estat el torn de Penella, qui ha exposat el projecte que pretén dur a terme durant els quatre propers anys.

Les tres grans àrees del programa del nou president són: la social, l’administrativa i l’esportiva.

Junta Directiva

La composició de la junta directiva de Pedro Vicente Fuertes Penella està subjecta a la modificació de l’article 65 de la Llei 2/2011 de 22 de març, de la Generalitat, de l’esport i l’activitat física de la Comunitat Valenciana. Un article que obliga al fet que “ha d’estar present almenys un 40 % de cada sexe”.

Els triats per formar part d’aquesta junta directiva són: Mª Vicenta Ibáñez, Mª José Ruiz, Jaime Alvado, Herme Cirerer, Manuel Javaloyes, Inmaculada Navarro, Goizalde Eguia, Amparo Mañez, Alfredo Mercé i Josep Vicent Rosaleny.

Fuertes substituirà a Arturo Teixidor, la labor del qual ha estat aplaudida pel president de la Federació Espanyola.

Don Francisco V. Blázquez, president de la Federació Espanyola d’handbol, no va voler perdre’s un acte en el qual va incidir en el paper fonamental que exerceix la Federació Valenciana en el panorama nacional. Un paper en el qual gran part de culpa l’ha tingut l’ex president Arturo Teixidor.

Categorías Balonmano