Balonmano
»
»
»
»
»
HANDBOL | Els equips valencians coneixeran el divendres als seus rivals en la Copa de la Reina

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

HANDBOL | Els equips valencians coneixeran el divendres als seus rivals en la Copa de la Reina

La Real Federació Espanyola d’Handbol ha comunicat que, divendres que ve 16 de novembre a partir de les 12:00 h., es durà a terme el sorteig de la segona fase de la XL Copa de S. M. la Reina d’handbol femení. Foto: Elche Mustang.

Els equips valencians, en el Bombo 1

En aquest sorteig estaran presents els sis equips vencedors en la primera fase, en una eliminatòria a doble partit contra els equips de la Lliga Guerreres Iberdrola que van finalitzar la temporada passada entre els vuit primers llocs.

D’aquesta manera, els tres conjunts valencians estaran en el Bombo 1: Elche Mustang, Godoy Maceira Porriño, Balonmano Morvedre, Helvetia Alcobendas, Canyamelar Valencia y Balonmano Castellón.

Per la seua banda, el Bombo 2 estarà format per: Super Amara Bera Bera, Mecalia Atlético Guardés, Rocasa Gran Canaria, Aula Alimentos Valladolid, Rincón Fertilidad Málaga y KH-7 Granollers.

Hotel Gran Bilbao Prosetecnisa  Zuazo y Liberbank Gijón, classificats directament

Les trobades d’anada es disputaran durant el cap de setmana del 19 i 20 de gener en la pista dels conjunts del Bombo 1, mentre que la volta es jugarà el 9 i 10 de febrer.

Finalment, recordar que aquest sorteig es podrà seguir per streaming a través del perfil de Facebook de la Real Federació Espanyola d’Handbol.

Categorías Balonmano