»
»
»
HANDBOL | Els clubs de la Comunitat Valenciana mantenen les seues opostes dinàmiques

Els dos equips de la Comunitat Valenciana que integren la Divisió d’Honor Plata d’handbol masculí mantenen les seues oposades dinàmiques, mentre el Fertiberia Port de Sagunt segueix guanyant i mirant cap amunt, el Agustinos d’Alacant continua tancant la taula.

Fertiberia Port de Sagunt 41-30 Sant Martí Adrianenc

Exhibició ofensiva del conjunt valencià que va dominar amb claredat des de l’inici, obrint l’encontre amb un parcial de 4-0 en tan sols 2 minuts. Els catalans semblaven reaccionar, però un nou arreón dels locals els va tornar a distanciar en l’electrònic, posant la renda i no baixant mai dels 2 gols de marge. Malgrat les bones sensacions, els de Vicent Nogués no podien acabar de sentenciar un partit que poc abans del descans ja va començar a decantar-se.

En la segona meitat, que ja va arrancar amb 5 gols d’avantatge per al Fertiberia, es va encarrilar definitivament el partit per als locals. Amb un inici de 6 gols a 3, els catalans van veure ja com el partit definitivament se’ls havia escapat, tots dos equips es van soltar i va seguir el festival de gols, un total de 71, que es va viure sobre l’Ovni. Durant tot el que restava de segona part l’avantatge oscilaria entre els 8 i els 9 gols, fins que finalment van tancar amb un parcial de 3-0 en els últims minuts per a posar el +11 definitiu.

CD Agustinos 24-26 Conserves Alsur Antequera

El conjunt alacantí del CD Agustinos cercava la seua segona victòria de la temporada enfront del seu públic i contra un rival directe. No començava malament el partit per al Agustinos, aconseguint un xicotet avantatge de dos gols que bé prompte aconseguirien al seu favor els andalusos. La igualtat estava sent la tònica dominant d’un partit que van ser alternant lideratge en la primera meitat, fins que finalment es va anar amb avantatge per a dos gols dels visitants.

En la represa els atacs van ser més efectius, i és que tots dos equips van jugar jugant-se la vida aconseguint intercanvi de colps, alguna cosa que a poc a poc va ser servint al Antequera per a obrir distàncies i posar-se 4 gols a dalt, alguna cosa que tornarien a aconseguir a tan sols 5 minut.os del final. Una espectacular defensa i un gran encert ofensiu va permetre als alacantins aconseguir un parcial de 3-0 per a posar-se a tan sols 1 gol de distància, retornant la il·lusió a la graderia, encara que un gol a 15 segons del final posaria el +2 per als visitants que van tancar la victòria final per 24–26 deixant sense opcions de puntuar als de la Comunitat Valenciana que encadenen 7 partits consecutius perdent.