Balonmano
»
»
»
»
»
HANDBOL | Les Guerreres perden davant Hongria i es compliquen l’Europeu

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

HANDBOL | Les Guerreres perden davant Hongria i es compliquen l’Europeu

El partit d’ahir davant Hongria era vital per a les aspiracions de la selecció espanyola femenina en el Campionat d’Europa d’Handbol de França. El resultat podia impulsar-les de cara a les medalles o per contra allunyar-les. Lamentablement les pupil·les de Carlos Viver van sucumbir per 32-26. Fotografia:  Jozo Cabraja / Kolektiff  Images.

Les Guerreres van protagonitzar la pitjor trobada del que portem de competició. Un xoc en el qual excepte un interval molt curt de la primera meitat van ser sempre a remolc per culpa d’una defensa excessivament tova que les hongareses van aprofitar per portar-se la victòria.

Espanya tanca el Grup C com a tercera i es cola en la ‘Main Round’ amb zero punts.

Després dels dos grans partits davant Croàcia i Holanda, aquesta última vigent subcampiona d’Europa, gens feia presagiar el descens dràstic del rendiment de les espanyoles que es va presenciar davant una Hongria que va ser un autèntic punyal per les bandes al no trobar oposició.

Una indolència defensiva que va ser maquillada tímidament abans del descans per les bones accions ofensives de Arderíus que posava el 19-14. Hi havia esperança a revertir la situació, però les llacunes enrere van tornar a fer acte de presència en la represa.

Després del pas per vestuaris, Hongria va aconseguir la màxima renda del partit (25-15).

La feblesa en la saga de les de Viver les va condemnar. Hongria es fregava les mans per vacunar amb un demoledor parcial de 6-1 que posava terra pel mig en l’electrònic (25-15). El partit semblava vist per a sentència, però no estava dita l’última paraula.

La capitana Carmen Martín es va tirar l’equip a l’esquena per signar un parcial de 3-0 i convèncer a les seves que la remuntada era possible. No obstant això aquesta mai va arribar a produir-se ja que Espanya només va poder acostar-se alguna cosa en el marcador quan Hongria va donar descans a diverses de les seues titulars.

Amb aquest resultat es complica la lluita per les medalles. Divendres que ve es mesuraran a Alemanya.