»
»
»
HANDBOL | El BM Servigroup Benidorm es va emportar el derbi en DH Plata Femenina i el CH Mislata no va fallar

En aquesta Jornada 13 de Divisió d’Honor Plata Femenina teníem derbi valencià en el Grup C, amb el duel d’oposats entre l’Agustinos Alicante i el BM Servigroup Benidorm, mentre que el CH Mislata va tornar a reaccionar bé a una derrota vencent a més a un equip millor posicionat.

Agustinos Alicante 12-17 BM Servigroup Benidorm

Es va complir la lògica tenint en compte la situació en la taula i les dinàmiques de tots dos equips. I és que les de casa són terceres per la cua i acumulen ja cinc derrotes consecutives, mentre que les de Benidorm són terceres per a dalt, i encara que venien de perdre, portaven guanyant des de la Jornada 8 i d’aquesta forma van aconseguir tornar ràpidament a la senda positiva.

L’Agustinos Alicante va vendre cara la derrota però al final es va imposar la lògica

Malgrat tots aquests detalls, el que millor va començar el duel va ser l’Agustinos Alicante, arribant a posar-se 5-1 en el minut 10, però la reacció de les visitants no es va fer esperar i van aconseguir arribar al descans per davant en el marcador (6-8). En la segona meitat, les d’Alacant van insistir a la recerca de donar-li la volta en el marcador, però les de Benidorm es van mostrar molt solvents per a evitar esglais d’última hora i van acabar vencent de cinc (12-17).

Després d’aquest resultat, els dos equips alacantins ja passen a pensar en la que serà l’última cita del 2018, quan l’Agustinos Alicante tornarà a jugar com a local per a enfrontar-se a un rival directe com l’actual cuer, el Associació Lleidatana, mentre que el BM Servigroup Benidorm, que està a quatre punts del líder i a tan sols un del segon classificat, visitarà a un Hándbol Sant Joan Despí que vol afermar-se en la zona mitjana.

CH Amposta (Lagrama) 22-25 CH Mislata

Interessant eixida la que va haver d’afrontar el CH Mislata, desplaçant-se fins a terres catalanes amb la intenció de continuar sent capaces de reaccionar amb encert a les seues últimes derrotes, i més enfront d’un equip pròxim en la taula al qual podien acostar-se a tan sols un punt en el cas d’eixir victorioses, fet que finalment es va acabar complint.

Gran segona part d’un CH Mislata que va anar a més

Es va viure un autèntic duel de titans en el qual durant el primer temps van estar millor les locals, que van aconseguir obrir una xicoteta bretxa en el marcador per a arribar al descans amb quatre gols d’avantatge (13-9). No obstant això, les valencianes van signar una gran segona part ja des del principi, aconseguint empatar als deu minuts de la represa.

Això va fer que s’afrontara el tram final amb les espases en tot l’alt, i no va ser fins al final, on el Mislata va fregar l’excel·lència, quan van aconseguir marcar tres gols seguits amb els quals van sentenciar el xoc, donant un colp sobre la taula de cara al seu pròxim enfrontament, en el qual tornaran a Catalunya per a enfrontar-se a un necessitat Oar Gracia Sabadell.