Balonmano
»
»
»
»
»
HANDBOL | L’Agustinos Alicante segueix amb la seua escalada i dura derrota per al Fertiberia Puerto de Sagunto

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

HANDBOL | L’Agustinos Alicante segueix amb la seua escalada i dura derrota per al Fertiberia Puerto de Sagunto

Es va disputar la Jornada 13 de la Divisió d’Honor Plata Masculina, l’última del 2018, i en ella vam viure una de calç i una d’arena per als nostres representants, ja que l’Agustinos Alicante va aconseguir la seua tercera victòria consecutiva, mentre que el Fertiberia Puerto de Sagunto va perdre per la mínima enfront d’un rival directe i a més ho va fer per primera vegada davant els seus parroquians. Foto: Agustinos Alicante.

Fertiberia Puerto de Sagunto 32-33 ARS Naranjas de Palma del Río

El primer a entrar en escena va ser el conjunt del Pavelló Municipal Internúcleos (Ovni), els qui rebien a un equip que els perseguia en la taula comptant amb un punt menys i que amb aquest resultat els ha arrabassat la tercera posició. Com era d’esperar tenint en compte la posició de tots dos i com arribaven a aquesta cita, la igualtat va ser la tònica dominant, alternant-se els gols fins a arribar al descans amb el resultat de 16-19 favorable per als de Granada.

Primera derrota com a local per al Fertiberia Puerto Sagunto

La dinàmica es va mantindre en el segon temps, amb els visitants anant quasi sempre per davant fins que just quan s’encarava el tram final els del Port de Sagunt van tirar de casta per a posar-se amb el marcador al seu favor, però en un final èpic per al Naranjas de Palma del Río, els forans van aconseguir un parcial de 0-4 amb el van acabar remuntant per a véncer per la mínima en una pista en la qual fins hui ningú havia sigut capaç d’eixir victoriós.

Agustins Alacant 22-19 MMT Seguros Zamora

Per part seua, el conjunt alacantí segueix en plena forma i després de no guanyar des de la Jornada 2, ara ja acumula tres victòries consecutives que els fan creure cada vegada més en les seues opcions d’aconseguir la permanència. En aquesta ocasió es van desfer d’un MMT Seguros Zamora ben posicionat en la zona mitjana de la taula i ho van fer a pesar que en el primer temps van anar per darrere en el marcador durant molts minuts, encara que van aconseguir arribar empatats al descans (9-9).

Tres victòries en tres partits des que Latorre es va fer càrrec de l’Agustinos Alicante

En la segona meitat es va veure a un Agustinos Alicante molt més segur, més semblant al que és des de l’arribada a la banqueta d’un Latorre que continua comptant els seus partits per victòries. Amb Kiko Padilla sent clau en les seues intervencions sota pals, els de casa van créixer en el marcador i van impedir que el rival se’ls acostara per a acabar vencent de tres (22-19).

I ara, la Copa del Rei

Una vegada disputada l’última jornada de lliga del 2018, als dos conjunts valencians els toca centrar-se en el doble partit que hauran d’afrontar aquesta setmana, sent tots dos corresponents a la Copa d’SM El Rei. D’una banda, el Fertiberia Puerto de Sagunto s’enfronta al Puente Genil jugant-se l’anada el dimecres en el feu del conjunt de Asobal i la tornada en terres valencianes el dissabte a les 18.30 hores, mentre que l’Agustinos Alicante visita el dimarts a les 20.30 hores al BM Benidorm i rep als de Asobal el divendres a les 19.00 hores.

Categorías Balonmano