Balonmano
»
»
»
»
»
HANDBOL | Tres de calç i tres d’arena en la 3a jornada del Campionat d’Espanya

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

HANDBOL | Tres de calç i tres d’arena en la 3a jornada del Campionat d’Espanya

Com ja us comptem aquests dies, s’aquesta disputant a Valladolid el Campionat d’Espanya de Seleccions AutonòmiquesDesprés que ahir es tanqués la segona jornada, els nostres jugadors i jugadors de les categories infantils, cadets i juvenils saltaven de nou està demà -a partir de les 09.30- al parquet del pavelló per a disputar la tercera jornada. Fotografia portada: Federació Valenciana d’Handbol. 

En el dia d’avui, han aconseguit la victòria el combinat de l’infantil femení, cadet masculí i el juvenil masculí. Mentrestant, el punt l’infantil masculí, com el cadet i juvenil femení no han tingut aquesta fortuna i han quedat derrotats.

Les xiques de l’infantil es queden segones de grup; els xics, tercers

En la categoria infantil, les nostres xiques van aconseguir repetir la victòria del dia d’ahir. Aquesta vegada va ser enfront d‘Astúries, que arribaven a la cita amb 0 punts. Les valencianes van aconseguir un còmode triomf per 26-17 amb les quals es mantenen en segona posició, just per darrere de Castella-la Manxa.

Quant als nois, aquests no van tenir tanta sort, ja que han caigut derrotats enfront d’un rival directe com ho era Madrid, ja que arribaven empatats a punts. Amb aquesta dura garrotada, els nois de la nostra selecció valenciana es queden en la tercera posició.

El cadet femení es queda amb una sola victòria i el masculí aconsegueix el seu triomf en la Fase Intermèdia

Igual que li passava a l’infantil masculí, el quadre femení cadet la hi jugava davant Navarra per a poder seguir en aquest Campionat d’Espanya. No obstant això, no van poder superar als seus rivals i van caure derrotades per 39-28, deixant-les amb tan sols una victòria i dos punts en el grup.

Pel que fa als xics del cadet, els quals estan disputat la Copa d’Espanya, han superat a la selecció Autonòmica de Múrcia per un clar 45-19 i superen sense cap mena de problemes en la trobada la Fase Intermèdia, continuant de manera intractable en aquesta Copa d’Espanya.

Tots dos combinats juvenils, classificats

La selecció valenciana juvenil femenina ha sofert avui la seva primera derrota en aquest torneig. I ha estat enfront de l’autonòmica de Navarra per un ajustat 24-25. Malgrat això, les valenciana aconsegueixen classificar-se com a segones de grup en sumar quatre punts en les tres jornades disputades.

Quant als xics, s’han sobreposat a la derrota d’ahir han aconseguit la seva segona victòria a costa del combinat de Galícia per 29-27. Això ha permès que quedin amb col·locats amb quatre punts i acabin aquesta fase com a líders del Grup B.

Categorías Balonmano
Salir de la versión móvil