»
»
»
HANDBOL | Gedeón Guardiola ‘mulla’ en la segona cita dels Hispans a Palència

Dos gols va anotar el pivot alacantí Gedeón Guardiola (en la imatge) en la segona cita de la Selecció Espanyola en el XLIV Torneig Internacional d’Espanya que s’està celebrant a Palència, on el de Petrer està buscant continuar oferint un bon nivell que li porti a la llista definitiva de cara al Mundial d’Alemanya i de Dinamarca.

El jugador del Rhein-Neckar Löwen alemany va ser un dels protagonistes en la treballada i soferta victòria dels Hispans enfront Polònia, que després de vèncer amb molta solvència (42-25) a Aràbia Saudita dijous passat, ahir van quallar un gran partit per a poder celebrar un nou triomf, vencent finalment amb el resultat de 34-28 i amb Gedeón Guardiola aportant una diana en cada temps.

El de Petrer va marcar un gol en cada part

I és que l’alacantí ‘va mullar’ primer en el minut 19, aconseguint el 13-9 en un dels millors moments per a la selecció espanyola, que aconseguia escapar-se en el marcador, encara que finalment al descans es va arribar amb un ajustat 17-16. Pel que fa a la segona diana, la va aconseguir en el minut 44 en culminar una contra de forma impecable, anotant el 24-21 per a evitar que el rival aconseguís acostar-se.

D’aquesta manera, bona aportació del de Petrer en un xoc en el qual va haver-hi intercanvi de cops i molt respecte en els primers compassos, però, després d’una bona reacció de Polònia per a arribar al descans amb el marcador molt igualat, el combinat dirigit per Jordi Ribera va anar anant a més i va signar una gran segona part per a continuar agafant confiança i bones sensacions de cara al Campionat del Món d’Alemanya i Dinamarca del 2019.

Aquesta vesprada es juguen el títol davant de Bielorússia

Ara només queda un partit per jugar-se en aquest campionat, en el qual s’enfrontaran a l’altre combinat que ha estat capaç de guanyar els seus dos primers enfrontaments, Bielorússia, que ha guanyat 30-28 a Polònia i 23-36 a Aràbia Saudita, per la qual cosa estarà totalment en joc el Torneig Internacional d’Espanya 2019. El xoc està fixat per a avui dissabte a les 17.00 hores i es podrà seguir en directe per Teledeporte.