Balonmano
»
»
»
»
»
HANDBOL | Dues jugadores de l’Elx Mustang seleccionades per al «Programa Objectiu 2021»

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

HANDBOL | Dues jugadores de l’Elx Mustang seleccionades per al «Programa Objectiu 2021»

L’handbol valencià femení i, concretament l’il·licità, està d’enhorabona. I és que les jugadores Laura Hernández i Paula Arcos, totes dues de l’Elx Mustang, estan entre les 16 triades per Carlos Viver per a la disputa de la trobada davant Aula Aliments Valladolid com una activitat del «Programa Objectiu 2021». Fotografia portada: Elx Mustang.

Després de començar el mes de setembre passat a les mans del cos tècnic i consagrar-se en adjudicar-se la Turchin Cup el mes de desembre passat davant seleccions com Àustria, Ucraïna i Ucraïna sub18, aquest Programa continua en plena expansió.

Laura Hernández i Paula Arcos estan en la llista de 16 per a disputar l’amistós davant Aula Aliments Valladolid

En aquesta ocasió el compromís que tindran es tracta d’un amistós davant Aula Aliments Valladolid el pròxim 13 de febrer en el Pavelló Horta del Rei, on Carlos Viver -que tornarà a dirigir la concentració- ha citat a totes les jugadors el pròxim 10 de febrer, posant el seu punt i final al final de la trobada.

D’aquesta manera, la llista de les 16 jugadores seleccionades per Carlos Viver és la següent: porteria: Nicole Wiggins (KH-7Granollers) i Olaia Luzuriaga (Beti Onak); central: Martina Capdevila (KH-7 Granollers) i Judith Vizuete (KH-7 Granollers); lateral dret: Seynabou Mbengue (Rocasa Gran Canària), Paula Arcos (Elx Mustang) i Paulina Pérez (Mecalia Atlètic Guardés); lateral esquerre: June Loide (Gran Hotel Bilbao-Prosetecnisa Zuazo) i Carmen Campos (Mecalia Atlètic Guardés); extrem dret: Teresa Francés (Helvetia Alcobendas) i Anne Erauskin (Gran Hotel Bilbao-ProsetecnisaZuazo); extrem esquerre: One Vegué (KH-7Granollers) i Laura Hernández (Elx Mustang); pivot: María Palomo (Helvetia Alcobendas), Kaba Gassama (KH-7 Granollers) i Elisabet Cesáreo (Aula Aliments de Valladolid)