»
»
»
»
HANDBOL | Bon cap de setmana en la Lliga Guerreres Iberdrola per als equips valencians com a locals// Fotos

Va haver-hi enfrontament entre equips valencians aquest cap de setmana entre CH Canyamelar València i Club Balonmano Morvedre que es va saldar amb victòria per als primers. Mentre que Elche Mustang també va aconseguir la victòria en el seu feu però el BM. Castellón va perdre en la seva visita a Granollers. Reportaje fotográfico: Sergio Alós.

CH Canyamelar València 27-19 Club Balonmano Morvedre

Partit entre dos equips valencians necessitats de punts ja que es troben en la zona baixa de la taula de la Lliga Guerreres Iberdrola.

Encontre molt igualat fins a la segona part

Després del descans, les locals li van donar una marxa més al partit i del minut 35 d’un resultat de 15-14 van passar a col·locar-se en el minut 50 amb un 23-16 favorable per a elles. El partit es va decantar en aquesta segona meitat i acabaria amb el resultat de 27-19 i 2 punts importantíssims per al CH Canyamelar València.

Cabanyal - Morvedre-1

Elche Mustang 23-22 Mecalia Atlético Guardés

Les il·licitanes van estar gairebé tot el partit per davant en el marcador amb una renda de fins a quatre gols en el descans, però les visitants van aconseguir millorar el seu joc i deixar el partit obert fins al final.

Últims minuts clau de l’Elx Mustang

En els últims minuts del partit es van posar per sota en el marcador les locals (19-20) però gràcies a la intensitat i el bon joc desplegat en els minuts importants de la trobada, van aconseguir remuntar el partit i amb un gol d’Ana Martínez en l’últim minut, van sumar una nova victòria (23-22).

KH-7 BM Granollers 30-20 BM. Castellón

L’equip castellonenc continua acumulant una ratxa de derrotes molt negativa que no van aconseguir trencar a Granollers, segueix cuera de la classificació, amb tan sols 1 victòria i 1 empat en 13 trobades.

El Granollers va estar molt per davant durant totes les fases del partit

No els dió opció l’equip català que en el descans ja marxaven amb un ampli avantatge de 15-7 després d’un clar domini local que prosseguiria en la segona meitat del partit per a aconseguir la victòria i no donar opció a cap sorpresa del BM. Castellón.