»
»
»
HANDBOL | Els Hispans vencen a Egipte i es classifiquen per al Preolímpico

No tot anaven a ser dolentes les notícies les que arribarien des d’Alemanya. Els Hispans, després de dues derrotes en la Main Round, havien de mesurar-se a Egipte en l’última trobada del Mundial de 2019 per a poder classificar-se al Preolímpic, i així ho han fet després de collir el triomf per 36-31. Foto: Real Federació Espanyola d’Handbol.

Anava a ser un duel d’anades i vingudes, sobretot en la primera part, ja que el marcador va estar equilibrat durant la totalitat dels primers 30 minuts. Qui anaven a ser si no que Joan Cañellas i Raúl Entrerríos els que comandaren l’atac dels Hispans, ajudats per l’aportació ofensiva de Ferran Solé, màxim anotador de la trobada amb set punts anotats.

L’alacantí Gedeón Guardiola va sumar minuts però no va anotar

Tres parades consecutives del portera egipci i l’encert dels africans van posar un parcial de 1:4 que va fer perillar l’estabilitat en la trobada, però amb un temps mort i amb les idees de nou ordenades l’equilibri va tornar a un electrònic que va indicar el final de la primera part amb un 17:18 en contra.

Després del descans el panorama va ser totalment diferent. Els Hispans van començar intercanviant colps, però un parcial de 7:1 detonaria la primera gran avantatge dels espanyols. Els egipcis responien minuts després amb un altre parcial de 2:4 que tornava a acostar-los als Hispans, però aquests, sabent el que es jugaven hui sobre el parquet de el Jyske Bank Boxen de Herning, es van posar les piles i van tornar a obrir una bretxa que, fet i fet, seria la definitiva.

Espanya estarà en el Preolímpic de Tòquio després de finalitzar el Mundial en setena posició

Així, el parcial de 4:0 mancant tot just cinc minuts va ser decisiu per a la consecució de la victòria d’Espanya davant Egipte per 36:31. El partit, a més, deixa a Ferran Solé com a màxim anotador del Mundial amb un total de 58 gols, realitzant un paper destacable en un campionat on tal vegada s’esperava millors resultats dels Hispans, que no van deixar de barallar fins a l’últim segon.