Balonmano
»
»
»
»
»
HANDBOL | Torrevieja acollirà dues trobades clau de masculí i femení juvenil

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

HANDBOL | Torrevieja acollirà dues trobades clau de masculí i femení juvenil

El municipi alacantí de Torrevieja, situat en la zona de la Vega Baixa, acollirà en el dia de demà, dissabte 2 de febrer, dues trobades clau en el que a categoria juvenil es refereix, tant en el masculí com en el femení. Fotografia portada: Federació Valenciana d’Handbol.

I és que, el Palau dels Esports de Torrevieja serà l’escenari on es disputi l’encreuament 1a/2a Autonòmica Juvenil masculí i el tercer i quart lloc Juvenil femení de la Zona sud.

Hotel Gran Platja Polanens Santa Pola-Elike per un lloc en la Lliga Autonòmica Juvenil masculí

D’aquesta manera, els primers de saltar a la pista del pavelló de Torrevieja seran els juvenils de l’Hotel Gran Platja Polanens Santa Pola, els qui van quedar quarts classificats en la 1a Autonòmica. Els de Santa Pola hauran d’enfrontar-se al campió de 2a Autonòmica, el Elike. La trobada, que donarà començament a partir de les 16.00 hores, permetrà a un d’aquests dos equips el dret a participar en la Lliga Autonòmica.

Per part seva, una vegada finalitzat la trobada masculina, les Juvenils del Petrer i del Congelats Antonio Lafuente Soler Polanens Santa Pola disputaran, a partir de les 17.45 hores, la trobada corresponent al tercer i quart lloc provincials.

Les juvenils de Congelats Antonio Lafuente Soler Polanens Santa Pola i de Petrer lluitaran pel tercer lloc provincial

Categorías Balonmano