Balonmano
»
»
»
»
»
El TM Benidorm fa història i es classifica per a l’EHF European League

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
balonmano-benidorm
Duel entre Amicitia Zürich i TM Benidorm a Suïssa. Foto: TM Benidorm.

El TM Benidorm fa història i es classifica per a l’EHF European League

Duel entre Amicitia Zürich i TM Benidorm a Suïssa. Foto: TM Benidorm.

Història de l’handbol espanyol i alacantí. El TM Benidorm aconseguí classificarse per a la fase de grups de l’EHF European League, segona competició europea, després de derrotar en l’eliminatòria prèvia decisiva al Amicitia Zürich. El partit d’anada disputat a l’Illa de Benidorm va ser clau al guanyar per una renda de deu gols, fet que anul·là la victòria suïssa d’anit per únicament quatre dianes. Per tant, el quadre alacantí es classifica per primera vegada a una fase de grups europea.

Es tracta d’una fita històrica per al TM Benidorm. Després de l’amargura de caure eliminats de forma injusta en l’any 2020 per un brot fals de COVID-19 i no poder jugar la tornada d’aquella eliminatòria, els pupils de Fernando Latorre ja disfruten de la seua revenja. Un pas més en el ambiciós projecte alacantí, on la meta final es situa al cim de l’ASOBAL i poder competir en la màxima categoria de l’handbol europeu.

el proper dijous a les 11:00 hores, sorteig de la fase de grups

El TM Benidorm ja espera rivals en la fase de grups. Compartirà ronda amb dos clubs espanyols: CD Bidasoa Irun i Fraikin Granollers. Tots tres coneixeran la seua sort el proper dijous a partir de les 11:00 hores, quan se celebre el sorteig a Viena, on es troba la seu de l’EHF. Es podrà seguir a través del canal de YouTube de la federació europea d’handbol.

La competició disposarà de quatre grups, cadascun d’ells amb sis equips. Accediràn als octaus de final els quatre millors classificats de cada grup. Cada eliminatòria es jugarà amb anada i tornada fins a la Final Four, on es disputen semifinals, duel per la tercera posició i final a partit únic.

Categorías Balonmano