Balonmano
»
»
»
»
»
El TM Benidorm ja coneix als seus rivals en fase de grups de l’EHF European League

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
benidorm
Duel entre Zürich i TM Benidorm. Foto: TM Benidorm.

El TM Benidorm ja coneix als seus rivals en fase de grups de l’EHF European League

Duel entre Zürich i TM Benidorm. Foto: TM Benidorm.

El TM Benidorm ja coneix el seu camí inicial en el seu històric recorregut per la fase de grups de la EHF European League, el seu primer periple a Europa. Després de realitzar-se el sorteig aquest matí en la seu de la federació europea d’handbol, a Viena, els alacantins han sigut enquadrats en el grup B al costat de Pauc Handball (França), Valur Handbolti (Islàndia), SG Fle-Ha (Alemanya), Ystads IF Handboll (Suècia) i Ferencvárosi (Hongria).

No serà un camí fàcil per als de Fernando Latorre, encara que sí molt il·lusionant. Es disputaran, com a mínim, deu trobades europees davant clubs de major o menor envergadura, però tots complicats. L’objectiu dels alacantins serà allargar el seu somni i poder classificar-se per als huitens de final. Per a això hauran de finalitzar entre els quatre primers.

el tm benidorm viatjarà per tota europa per a gaudir de la seua primera experiència internacional

El TM Benidorm va aconseguir accedir a la fase prèvia de la EHF European League després de finalitzar la lliga regular en ASOBAL en quarta posició en la 21/22. En aquesta ronda preliminar va derrotar a l’Amicitia Zürich per una renda de sis punts en el global, vencent per deu dianes en L’Illa de Benidorm i caient per quatre gols en terres suïsses. Ara arriba un premi més que merescut per a un club amb no molta història, però amb ganes de continuar escrivint-la.

Categorías Balonmano