Balonmano
»
»
»
»
»
L’Atticgo Bm. Elx tanca la renovació de Joaquín Rocamora

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Foto: CBM Elx.

L’Atticgo Bm. Elx tanca la renovació de Joaquín Rocamora

Foto: CBM Elx.

El tècnic oriolà es mantindrà al capdavant del primer equip i signatura per dos anys
L’Atticgo Handbol Elx tanca la renovació de l’entrenador Joaquín Rocamora, que complirà la seua huitena temporada consecutiva al capdavant de la banqueta del primer equip femení. El president Juanjo Ávila i el tècnic oriolà van realitzar la signatura en el contracte i s’espera que aquesta siga la primera de les moltes renovacions que duga a terme el club franjiverde, l’objectiu del qual és consolidar i donar continuïtat a la major part del grup que forma la plantilla actual.

El conjunt franjiverde continua amb les seues aspiracions en la Lliga Guerreres Iberdrola, per la qual cosa barallarà per estar dins dels equips que lluiten en el play-off pel títol, mentre que també participarà en la fase final de la Copa de la Reina, on el conjunt il·licità manté com a objectiu aconseguir estar en les semifinals un any més. A més, les aspiracions europees es mantenen, perquè l’Atticgo BM Elx rebrà aquesta mateixa setmana al Valur islandés amb l’objectiu de seguir en el seu camí europeu.

Rocamora s’ha mostrat molt content per romandre a l’Elx dos anys més. L’oriolà, guardonat amb el premi al millor entrenador de la Lliga Guerreres Iberdrola en la campanya 19-20, i ara, seleccionador de les Guerreres Júnior, considera al club il·licità com una gran família. En aqueix sentit, agraeix el suport i la confiança de la directiva en un projecte il·lusionant que té com a meta aconseguir un títol per a la ciutat.

Així es mostrava Joaquín Rocamora després de segellar una nova renovació: ” Que després de 8 temporades en el DH haja signat per primera vegada un contracte de 2 anys indica realment com em sent en aquest club. Em sent a la meua casa, feliç de poder continuar en ella i amb la il·lusió d’estar vivint probablement la millor època de la història del nostre club.

Sens dubte, estic molt content de la confiança que deposita la junta directiva en mi i em sent amb la responsabilitat d’aconseguir estabilitzar al club en la lluita pels llocs europeus en aquests anys. Crec que des que vaig arribar al club és el millor moment sens dubte. Tenim estabilitat econòmica i una plantilla amb una capacitat de desenvolupament tremenda a més de que té la major de les seues il·lusions de poder desenvolupar-se i millorar al costat de nosaltres. Sens dubte, resumiria tot és que em sent un privilegiat de poder continuar desenvolupant-me a la meua casa, l’Attic Go CBM Elx”.

Por Golsmedia

Categorías Balonmano