Balonmano
»
»
»
»
»
Katrin Teplitsky s’acomiada de l’AtticGo BM Elx

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Foto: CBM Elche.

Katrin Teplitsky s’acomiada de l’AtticGo BM Elx

Foto: CBM Elche.

La jugadora israeliana que va arribar aquest estiu al club torna al seu país per motius personals.

Katrin s’ha acomiadat de tota la plantilla després de prendre la decisió personal de tornar al seu país per motius aliens a l’esport i situacions personals pròpies que li impedeixen estar concentrada al cent per cent en la competició.

L’extreme israelià, va arribar aquest estiu per a sumar-se a les files del conjunt de Joaquín Rocamora, on ha demostrat estar capacitada per a exercir un gran paper en la Lliga Guerreres Iberdrola. Katrin des de la seua arribada a Espanya, sent una desconeguda per a molts, ha anotat sis gols en la lliga regular i va ser nomenada MVP en l’anada de l’eliminatòria de l’EHF European Cup contra el conjunt serbi Naisa Nis.

Des del club volem desitjar-li la major de les sorts en la seua carrera esportiva així com en la seua vida personal, perquè els mesos que ha estat a Elx ha sigut una jugadora treballadora i responsable.

Per part seua, Joaquín Rocamora, entrenador de l’AtticGo BM Elx afirma “La marxa de Keren per a nosaltres és una pena ja que vam fer una aposta per una jugadora desconeguda per a molts pel país del qual venia i que, a més, tenia un gran potencial i així ho ha demostrat amb nosaltres en aquests dos mesos. Per part meua desitjar-li la major de les sorts i que problemes personals se solucionen prompte”.

Por Golsmedia

Categorías Balonmano