»
»
»
HANDBOL | El BM Morvedre, a un pas de l’ascens a la Lliga Guerreres

El treball de tot un curs va fer efecte i les xiques del BM Morvedre estan un pas més prop de jugar la pròxima temporada a la màxima categoria de l’handbol femení, la Lliga Guerreres Iberdrola. Ara, amb la victòria front al Adesal han de fer front a l’última fase final el cap de setmana del 25 al 27 de maig; queden quatre equips i ascendeixen dos.

L’equip de Sagunt ja portava un punt d’avantatge del partit d’anada a Còrdova, en el qual van vèncer 23-24 a al Balonmano Adesal, i s’ha imposat per un contundent 34-17 en el René Marigil de Morvedre.

El conjunt valencià ja portava avantatge (+1) del partit d’anada a Còrdova

Des del principi del partit, amb les graderies del pavelló repletes i l’afició molt bolcada, el conjunt valencià ha portat la iniciativa. De fet, no han anat per darrere en cap moment del partit; al minut deu, el parcial ja era de 4-1. Amb una gran defensa i una fluïdesa 0fensiva total, la distància ha anat incrementant-se fins a un 13-7 al descans.

Ja en la segona meitat, la distància va ser a més. En cada jugada, en cada acció, la intensitat de les guerreres de Morvedre alçava al públic. Al final, el resultat es va engrossir fins al definitiu 34-17 i la festa va ser total, i més que merescuda.