Liga ASOBAL
»
»
»
»
»
HANDBOL | L’alacantí Álvaro Cabanas, nou fitxatge del BM Benidorm

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

HANDBOL | L’alacantí Álvaro Cabanas, nou fitxatge del BM Benidorm

L’únic representant valencià en la ASOBAL després del descens del Fertiberia Port de Sagunt a la plata, el CB Benidorm, segueix confeccionant la seua plantilla de cara a la temporada pròxima i ha anunciat al seu quart fitxatge.

Es tracta de l’extrem destre alacantí Álvaro Cabanas, qui arriba procedent del BM Granollers -conjunt en el qual ha jugat durant les dues últimes campanyes- i que acumula a les seues esquenes una llarga trajectòria professional. Álvaro Cabanas es va formar en la pedrera del CD Agustinos però va debutar en l’elit de la mà del Ademar León sent encara molt jove. Més tard va militar durant dues temporades en el Vila d’Aranda i una altra en l’Osca abans de recalar en les files del conjunt català.

Álvaro Cabanas és el quart fitxatge de l’entitat alacantina

Als seus 28 anys arriba amb bons nombre de gols (159, 132 i 86 punts en les últimes tres campanyes) i és letal des dels 6 metres amb un grandíssim percentatge d’encert llançant penals. L’alacantí comentava després del seu fitxatge que “tenia moltes ganes d’estar prop de la família i els amics perquè porte des dels 18 anys fora de casa”, amb el que el seu fitxatge pel BM Benidorm ha sigut un plus a nivell personal. “Promet treball i entrenar dur tots els dies. Arribe amb moltes ganes d’ajudar”, afirmava.

Álvaro Cabanas és la quarta incorporació del conjunt blau després dels fitxatges del pivot Gonzalo Porras, que va retornar recentment a la qual ja va ser la seua casa, del primera línia Víctor Skillhammar i del porter Leo Tercariol.

Foto: BM Benidorm