Vicente Martínez Silla Lliga Endesa
Vicente Martínez Silla arbitrant un partit. Foto: FBCV

BÀSQUET | El valencià Vicente Martínez Silla serà àrbitre de Lliga Endesa la pròxima temporada

Vicente Martínez Silla arbitrant un partit. Foto: FBCV

La Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) va anunciar ahir la llista d’àrbitres que ascendien del Grup 1 d’àrbitres a ser àrbitres de la Lliga Endesa, la màxima competició del bàsquet espanyol, Entre aquests àrbitres es troba un valencià que serà el segon col·legiat de la Comunitat Valenciana en la màxima categoria del bàsquet nacional.

Vicente Martínez Silla xiularà la pròxima temporada en la Lliga Endesa. Durant el mes de setembre l’àrbitre valencià ha participat en les jornades de formació de la FEB, que s’han dut a terme en Villagarcía de Arosa i a Oviedo, en les quals els àrbitres que han format part han sigut els encarregats d’arbitrar partits amistosos d’equips de Lliga Endesa.

Vicente Martínez Silla representarà a la Comunitat com a àrbitre de Lliga Endesa al costat de Fernando Calatrava

La seua designació com a nou àrbitre ACB posa el fermall d’or a una brillant trajectòria que va començar en la campanya 2012-2013, quan va decidir inscriure’s en el Curs d’Arbitratge. Des d’aqueix moment ha collit un ascens per temporada i en una trajectòria meteòrica debutarà com a àrbitre de la Lliga Endesa amb tan sols 26 anys.

 

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"]