Bienestar y salud
»
»
»
»
»
»
La teràpia més arriscada per a acabar amb el càncer 

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

La teràpia més arriscada per a acabar amb el càncer 

Les responsables del creixements del tumor i del seu desenvolupament són les cèl·lules mare cancerígenes, però també de la capacitat per a tornar a reaparèixer després de la cirurgia que extirpa el tumor.

Per això, els investigadors de la Far EasternFederal University han triat les cèl·lules mare cancerígenes com a objectiu d’una nova teràpia contra el càncer. El propòsit és reactivar aquestes cèl·lules quan encara estan en el procés de letargia. 

La tècnica consisteix a reactivar les cèl·lules mare cancerígenes

Els tractaments contra el càncer només funcionen quan les cèl·lules mare del tumor estan actives. Però alhora, aquestes cèl·lules desenvolupen mecanismes de defensa contra aquestes teràpies.

El propòsit en despertar a les cèl·lules mare cancerígenes, és atacar-les en aquest precís moment en el qual ja no estan en estat de letargia, però encara no han desenvolupat els seus mecanismes defensius.

Aquesta teràpia és molt arriscada però els investigadors aclareixen que en els casos de tumors es reprodueixen una i una altra vegada, i per això són necessàries teràpies tan arriscades.

Categorías Bienestar y salud
Salir de la versión móvil