Bienestar y salud
»
»
»
»
»
»
El millor moment per a fer exercici 

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

El millor moment per a fer exercici 

Crear una rutina per a fer exercici, no té perquè ser igual per a tots, perquè alguns ens despertem més tard, uns altres tenen el cicle invers. Cal saber quin és l’objectiu de cada rutina per a fer-la més efectiva.

Segons l’objectiu perseguit, sigui més eficaç mitja hora al matí que una hora a la nit, o viceversa

L’entrenament aeròbic, és la rutina més adequada per a la pèrdua de pes i millorar el consum màxim d’oxigen. El millor moment per a aquest tipus d’exercici, és al matí. Ja que al llarg del dia tindríem menys apetit, al mateix temps l’exercici matutí incrementa els nivells de cortisol i ens sentim més alertes i productius al llarg del día.

En quant a l’entrenaments breus, molts estudis han demostrat que el rendiment a curt termini canvia amb diferents temps d’exercici. També, l’entrenament amb exercicis de curta durada, milloren el metabolisme, pot veure’s influït per diversos factors, com el moment del dia triat. La majoria de les recerques han demostrat que l’exercici nocturn és millor que l’exercici matutí.

Per a acabar, l’entrenament de força genera una millora en la força i la ​​potència muscular, i provoca canvis en el metabolisme, depenent de l’hora del dia. Diversos estudis que assenyalen que l’exercici matutí produeix efectes més beneficiosos en l’entrenament de resistència si es realitza al matí.

Categorías Bienestar y salud