Bienestar y salud
»
»
»
»
»
»
Els set beneficis que porta el ioga a la teva salut i benestar 

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

Els set beneficis que porta el ioga a la teva salut i benestar 

La majoria dels gimnàs ofereixen ara mateix sessions de ioga i cada vegada és més freqüent trobar anuncis de tallers i classes. La gran part dels practicants d’aquest esport diuen que pot produir una sensació de benestar tal que pot resultar adictiu.

El ioga s’ha transformat en una necessitat vital, proporciona un camí cap a la realització personal, el benestar físic i un perfeccionament de la consciència. A més, proporciona molts beneficis a la teva salut i benestar com: el ioga redueix i prevé l’estrès i l’ansietat, baixa de manera gairebé immediata els nivells de cortisol.

També revitalitza tots els músculs del cos a través dels estiraments

Semblarà increïble però també alleuja els dolors, ja que la combinació d’exercici, relaxació i meditació proporciona una considerable reducció del dolor; a més millora la respiració, ja que és un dels principals pilars del ioga.

Gràcies a les seves diverses postures i al moviment lent, ajuda a enriquir el sistema circulatori

Encara que no el creguem desenvolupa el sentit de l’equilibri, a través de diferents exercicis i postures; i augmenta la  capacitat de resistència, eleva la força del nostre cos. L’exercici muscular pausat i conscient al costat d’un estat de relaxació disminueix la tensió muscular i incrementa la seva fortalesa.

Categorías Bienestar y salud