Bienestar y salud
»
»
»
»
»
»
La pràctica d’exercici pot modificar el teu cervell 

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

La pràctica d’exercici pot modificar el teu cervell 

No hi ha res millor per a la salut que realitzar esport de forma habitual, siga el tipus d’exercici físic que siga té efectes positius en la salut cardiovascular i l’enfortiment de l’organisme.

El exercici millora la memòria i la funció cerebral a llarg termini, segons una recerca

Aquesta recerca explicada en la reunió anual de la Societat de Neurociencia Cognitiva del 24 de març, va mostrar que la condició física millora la memòria i algunes capacitats cognitives immediatament després de l’entrenament.

L’estudi de la Universitat de Nova York, mostra que l’activitat física augmenta temporalment la grandària de l’hipocamp, una àrea del cervell que està connectada a la memòria i a l’aprenentatge.

El benefici segueix en les persones que continuen els seus exercicis, permet conservar una bona memòria

Després d’una única sèrie d’exercicis com en acabar el seu règim d’entrenament de 12 setmanes, el seu hipocamp va mostrar millores similars en la funció de la memòria, això suggereix que les persones que fan exercici amb regularitat gaudiran d’una major capacitat per a recordar informació.

El descobriment no només ajuda als científics a establir vincles neurològics entre la memòria i l’activitat física, sinó que també es pot usar per a ajudar a tractar malalties com l’alzheimer i la demència.

Categorías Bienestar y salud