Bienestar y salud
»
»
»
»
»
»
Els beneficis de la menta que no sabies 

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

Els beneficis de la menta que no sabies 

La menta facilita l’expulsió de la mucositat, és un potent descongestionant i un eficaç antitusiu natural. Però la novetat que han descobert un equip de metges de la Universitat Mèdica de Carolina de Sud és que la menta podria utilitzar-se també per a pacients amb trastorns de l’esófago.

La menta és molt apreciada per a mantenir la higiene bucal i per a refrescar les vies respiratòries

Un percentatge elevat de persones senten un dolor sobtat en el pit i dificultat per a empassar el menjar, si no hi ha evidència de causa cardíaca, el malestar podria procedir de l’esòfag i, podrien millorar els seus símptomes gràcies a la menta.

Els participants van ser reclutats en el Centre de Malalties Digestives de Salut MUSC

Segons Mohamed Khalaf, investigador en aquest centre i coautor d’aquest estudi afirma que l’oli de menta és un agent establert en el tractament de la síndrome de l’intestí irritable. Les seves troballes suggereixen que la menta pot ajudar a prevenir aquests símptomes relaxant el múscul llis en l’esòfag inferior.

L’oli de menta té efectes terapèutics en múltiples trastorns a causa de les seves propietats relaxants musculars, però només dos estudis anteriors han investigat el seu paper en el tracte digestiu superior. Les persones amb dolor toràcic no cardíac i dificultat per a empassar sense obstruccions són les que van observar majors beneficis.

Categorías Bienestar y salud