Bienestar y salud
»
»
»
»
»
»
Recomanacions per a treballar els músculs amb millors resultats

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

Recomanacions per a treballar els músculs amb millors resultats

Molta gent sol anar als gimnasos amb una vida estressada, amb uns horaris apretats o amb poques hores de somni. Per això, per a augmentar el volum muscular és necessari menjar bé, descansar prou i fer un bon entrenament.

Aquestes recomanacions t’ajudaran a treballar millor els músculs

En l’entrenament s’han de realitzar repeticions i sèries, cal crear rutines variades amb una repetició necessària per a aprendre i millorar l’exercici realitzat, i treballar bé cada posició i realitzar bé cadascuna de les repeticions.

Hem de tenir en compte la progressió bàsica per a definir els músculs

En primer lloc tindríem una època en la qual caldria adaptar-se a les càrregues que vindran, moure “poc” pes i adaptar-se progressivament a sèries i repeticions. Després podríem passar a una segona fase en la qual començaríem a augmentar pesos, a baixar repeticions i a buscar una congestió muscular.

No tots guanyem massa muscular de la mateixa forma gran part de genètica en els cossos molt musculats, encara que amb treball podem arribar a grans i altes metes. El primer abans de diferenciar entre sexes seria distingir entre tipus de cossos.

El mesomorfo i el endomorfo guanyen múscul de forma més fàcil que el ectomorfo, que és més allargat i fi. Però al mesomorfo li costa cremar, amb el que li costaria la fase final de definició, cada cos hauria d’adaptar-se a aquest tipus d’estratègies per a treure el millor de cadascun.

Categorías Bienestar y salud