Ricardo Ten Copa Europa Bourg en Bresse
El valenciano Ricardo Ten en plena prueba de la Copa de Europa de Bourg en Bresse (Gregory Picout).

CICLISME ADAPTAT | Ricardo Ten conquesta Bourg en Bresse a base d’ors

El valenciano Ricardo Ten en plena prueba de la Copa de Europa de Bourg en Bresse (Gregory Picout).

Aquest cap de setmana s’ha disputat la Copa d’Europa de Bourg en Bresse, en la qual la selecció espanyola de ciclisme adaptat ha tornat a demostrar que és una de les grans potències internacionals. Una hegemonia que es deu en part a un valencià.

Ricardo Ten, esportista del Hyundai Koryo Car, ha brillat amb llum pròpia. Després d’alçar-se en el dia d’ahir amb l’or en la prova en línia C1, la qual cosa suposa el tercer consecutiu, ha fet el propi aquest diumenge 26 de maig proclamant-se campió en la prova de contrarellotge en la classe C1.

Ricardo Ten, campió en línia i contrarellotge C1 en la Copa d’Europa de Bourg en Bresse.

Se’ns acaben ja els qualificatius envers l’integrant del Projecte FER, qui ha estat Rei i Senyor del circuit de 10 quilòmetres. Un recorregut en el qual el valencià ha anat incrementant el seu avantatge respecte als seus contrincants per a travessar la meta en primera posició. Va llançat als Jocs Paralímpics de Tòquio 2020.

L’altra bona notícia de la jornada l’ha donat el valencià d’adopció Maurice Eckhard, també integrant del Projecte Fer, qui s’ha penjat al coll la medalla de plata en la prova de contrarellotge en la classe C2.

Maurice Eckhard ha estat subcampió en la prova de contrarellotge en la classe C2.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]