Ciclismo
»
»
»
»
»
»
VIDEO CICLISME | Resum de la Volta a la província de València-Trofeu Diputació de València

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

VIDEO CICLISME | Resum de la Volta a la província de València-Trofeu Diputació de València

L’edició d’enguany de la Volta ciclista a la província de València ha tingut un guió més propi de thriller cinematogràfic perquè el guanyador final va decidir-se per una caiguda a dos-cent mentres de la linia d’arribada.

Per parts, Erlend Sor, ciclista norueg afincat a la Comunitat Valenciana, de fet també va ser anomenat millor ciclista valencià, arribava a València com a gran favorit després de guanyar fa uns dies la Vuelta a Tenerife. Despres de la disputa de la primera etapa que va concloure a Riba-roja, ja era tercer a la classificació general per darrere dels japonesos Yudai Arashiro i Arsushi Oka. 

La segona etapa d’esta Volta, amb inici i final a Olocau, va deixar al madrileny Gonzalo Serrano, de l’equip Caja Rural Seguros RGA, com a lider de la general per davant de Jorge Montenegro, Grigorev, Sergio Samitier, Ivan Moreno i Erlend Sor baixava fins la sisena plaça, encara que ja encapçalava la classificació de ciclistes sub23.

La pujada a l’Ermita de Nàquera, que posava punt final a la tercera etapa va deixar a Francisco García Rus com a guanyador. El murcià va traure dos segons d’avantatge a la resta de corredors en una etapa que va tindre una velocitat mitjana de 45 Km/h. La classificació general a falta de la ultima etapa estava encapçalada per Aleksandr Grigorev, de l’equip Mutua Levante i el propi Erlend Sor, que pujava fins el segon lloc. Els dos igualats a temps, i per davant l’ultima etapa amb un mes que previsible sprint, la qual cosa feia que el guanyador final es donara, a empat a temps, pel puntòmetre.

La ultima ratlla, com es diu a l’argot ciclista, cal pasar-la. I Grigorev no la va pasar. A només 200 metres de l’arribada, a l’ultima rotonda de la Volta va caure i va servir en safata el triomf final a Sor. Per darrere d’ell, Sergio Samitier, Iván Moreno i Gonzalo Serrano van concloure a només 7 segons de distància.

Una gran Volta a la província de València, gran premi Diputació de València i Erlend Sor que suma la segona volta consecutiva i crida al profesionalisme.

Categorías CiclismoVideos