Ciclismo
»
»
»
»
»
CICLISME | 1.600 persones visitarán Castelló per la disputa de la Copa Miguel Manrubia

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: Levante, Castellón, Eldense y Elche.

CICLISME | 1.600 persones visitarán Castelló per la disputa de la Copa Miguel Manrubia

11:00 La Diputació de Castelló ha impulsat la XVI edició de la Copa Promoció Miguel Manrubia que recorrerà en quatre etapes la província al llarg dels dos propers caps de setmana.

Esta competició ciclista destinada a jovens entre 14 i 16 anys, arrosega també la presència de vora 1.600 persones entre participants, tècnics i familiars. El diputat d’esports de Castelló, Luis Martínez ha possat en valor durant la presentació la «unió d’esforços entre tots els ajuntaments, la Diputació i els clubs de ciclisme de la província per a donar com a resultat una prova que beneficia tant a la promoció de l’esport de base com a la difusió de les virtuts turìstiques de Castelló».

Des de l’organització, José Cabedo, ha destacat l’interés que ha despertat esta prova que enguany comptara amb la participació de 200 ciclistes procedents de 18 equips diferents de Múrcia, Castella-La Manxa, Madrid, Balears, Aragó, Catalunya i la Comunitat Valenciana.

La programació esportiva començara el dissabte amb el VII Memorial Jaime Pelegrí – Betxí, i diumenge, la XXV Ruta del Palancia – Segorbe. Per al següent cap de setmana, dissabte 21 tindrà lloc el XLIV Trofeu Ajuntament Vall d’Uixó i diumenge 22el IV Trofeu Cadets de Ciclisme Ajuntament de Sant Joan de Moró amb una contrarellotge pels carrers del municipi castellonenc.

 

Categorías Ciclismo