Ciclismo
»
»
»
»
»
CICLISME | Vilanova de Castelló va vibrar amb la sisena prova de la Copa d’Espanya

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

CICLISME | Vilanova de Castelló va vibrar amb la sisena prova de la Copa d’Espanya

La localitat valenciana de la Ribera Alta va ser diumenge passat l’epicentre del ciclisme a nivell nacional al acollir la sisena prova de la destacada Copa d’Espanya elit i Sub-23 que a més va servir per celebrar el Ridley-Memorial Pascual Momparler. Foto: Vicent Bravo.

Espectacular esdeveniment el que va acollir Vilanova de Castelló i en el qual David González, de Caja Rural-Seguros RGA, va aconseguir imposar-se en l’exigent traçat de 163 quilòmetres passant per Enguera, Alto Calderón, Campello, Cumbres de Valencia i Santa Ana. Cal destacar que la carrera es va desenvolupar amb moltes alternatives, començant a trencar-se amb l’inici del Campello, fet que es va intensificar en Cumbres de Valencia amb una gran intervenció de Lizarte.

policiclvillanueva001

Això va deixar al capdavant als clars favorits i corredors que estan destacant en aquesta competició, apostant per constants atacs i contraatacs en els quals va brillar amb llum pròpia el guanyador del Trofeo Guerrita, Juan Pedro López. Ja en els últims quilòmetres va ser quan el sprint final de David González va valer al ciclista del Caja Rural-Seguros RGA per fer-se amb la victòria en aquesta prova.

Antonio Soto es manté com a capdavanter i Jesús Arozamena és el millor Sub-23

No obstant això, el sempre regular Antonio Soto de Lizarte es manté com a líder de la Copa d’Espanya havent quedat quart en aquesta prova per darrere de José Antonio García del Polartec-Kometa i Elías Tello del Kouta-Construcciones Paulino, mentre que Jesús Arozamena, de Aldro, va quedar cinquè i això li permet seguir com el millor Sub-23.

La propera cita per a aquesta atractiva competició que la Comunitat Valenciana va tenir el luxe de degustar en primera persona diumenge passat està prevista per l’1 de maig, quan es disputi la LXXXV Santikutz Klasika.

Categorías Ciclismo