Ciclismo
»
»
»
»
»
CICLISME | La Comunitat Valenciana pren protagonisme en la Copa d’Espanya d’Ultraciclisme

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

CICLISME | La Comunitat Valenciana pren protagonisme en la Copa d’Espanya d’Ultraciclisme

Pocs dies resten per a iniciar-se la Copa d’Espanya d’Ultraciclisme. Així, doncs, amb ja publicat el calendari oficial, hem pogut conéixer que dos de les tres exigents proves que formen esta Copa es celebraràn dins de la Comunitat ValencianaFoto: Federació Ciclisme Comunitat Valenciana.

El compte arrere per a l’inici d’un dels trofeus més exigents del ciclisme a nivell nacional ja ha començat. I és que poc més d’una setmana resta per a donar començament a la Copa d’Espanya d’Ultraciclisme. Així, doncs, es tracta d’una modalitat del ciclisme que consistix a competir llargues i exigents distàncies amb bicicletes de carretera, de muntanya i handbikes.

Centrant-nos ja en la que serà la Copa d’enguany, cal ressaltar que la Comunitat Valenciana ha cobrat un gran protagonisme. I és que dos de les tres proves tindràn lloc en terres valencianes, concretament a Orpesa del Mar i Cheste. Informar que prèviament, la primera prova l’albergarà Almería.

Pel que fa a eixa segona prova que es celebrarà a Orpesa del Mar, es tractarà del “Desafiament titànic. G.P.”, que és una carrera única en format contrarreloj en un circuit de ni més ni menys que 54 quilòmetres.

I quant a la tercera i última prova que acollirà Cheste, serà la prova reina que albergarà el Circuit Ricardo Tormo. D’esta manera, en esta última etapa de la Copa es decidiràn els guanyadors en cada categoria.

Finalment, cal tindre en compte que en aquesta Copa d’Espanya poden participar tots aquells ciclistes Elit, Sub-23 i màster, tant masculí com femení o mixt, ja siguen en duos, equips o de forma individual. A més, remarcar que també es permetrà la participació amb llicència d’un dia, encara que sense puntuar.

Categorías Ciclismo