Ciclismo
»
»
»
»
»
PRÈVIA CICLISME | Les possibilitats valencianes al Giro d’Itàlia 2018

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

PRÈVIA CICLISME | Les possibilitats valencianes al Giro d’Itàlia 2018

Rubén Plaza i Rafael Valls seran els únics valencians que participaran en el Giro d’Itàlia 2018, volta ciclista que dóna començament hui amb la contrarellotge a Jerusalen (9.7 km) i que es correrà fins al pròxim 27 de maig per terres italianes.
En aquesta edició, la 101 des de la seua creació, el numero d’espanyols participants s’ha vist reduït a 12 ciclistes, cinc menys que en la passada edició i el pitjor registre des de 2011, quan van acudir a la cita un total d’11 corredors. Destaquen les absències de Mikel Landa -centrat per a les altres dos grans-, Alejandro Valderde així com els germans Izaguirre, entre uns altres dels habituals.

Destaquen les absències de Landa, Valderde i els germans Izaguirre entre la participació d’espanyols

La participació en la primera de les tres grans -més tard es disputa el Tour i La Volta- no és una novetat per a cap dels valencians, que acudiran a l’emblemàtica carrera italiana per tercera vegada en tots dos casos. Tots dos ciclistes valencians faran front a pujades emblemàtiques per la península italiana en en dures etapes de muntanya, el principal atractiu d’aquesta carrera. El Giro 2018 ascendirà a l’Etna, al Montevergine i al Gran Sasso entre altres de les pujades amb més altitud, i culminarà a Roma, canviant l’habitual final que generalment havia sigut a Milà.

Un total de 12 espanyols, repartits en vuit equips, participaran en el Giro d’Itàlia 2018

L’alacantí Rubén Plaza afrontarà les 21 etapes, amb final extraordinari a Roma, amb l’Israel Cycling Academy. Malgrat no ser un conjunt UCI World Tour, el d’Ibi va entendre que en ser Israel el país des del qual s’iniciava el Gir hi havia possibilitats que el seu equip -de categoria Continental Pro- fóra convidat. I així ha sigut. Amb açò, disputarà el seu tercer Giro i la seua tretzena gran. Anteriorment havia aparegut 4 vegades en la Volta a Espanya i 6 vegades en el Tour, aconseguint dues etapes a Espanya i una a França respectivament.

DcVhofJU8AEkUhm

Per la seua banda, el ciclista del Movistar Team Rafael Valls arriba en bona forma al Giro i aspira fins i tot a vèncer en alguna etapa. Després de dues males temporades amb el Lotto, el seu fitxatge pel Movistar Team ha coincidit amb una volta a la regularitat i una pujada anímica. A més, el seu equip no portarà a cap dels seus líders (Valverde, Nairo Quintana i Landa), amb el que en aquest sentit hi ha majors possibilitats perquè el de Cocentaina es porte alguna etapa aïllada.

DcSmfi7W0AEnv0Y

La resta d’espanyols que participaran en aquest Giro 2018 són Luis León Sánchez (Astana Pro Team), Peio Bilbao (Astana Pro Team), Fran Ventoso (BMC Racing Team), Mikel Neve (Mitchelton-SCOTT), Antonio Pedrer (Movistar Team), Jaime Rosón (Movistar Team), Víctor de la Part (Movistar Team), Igor Antón (Team Dimensió), David de la Creu (Team Sky) i Markel Irizar (Trek-Segafredo), tots ells repartits en 8 dels 22 equips inscrits. Froome, Dumoulín (vigent campió) i Aru seran els grans favorits.

 

Categorías Ciclismo