»
»
»
»
VÍDEO BTT | Iván Díaz i Elena Lloret vencen el Campionat de la Comunitat Valenciana BTT-XCO 2018

El municipi alacantí de Fontilles, un dels nuclis urbans que conformen La Vall de Laguar, va acollir ahir el VIII Trofeu La Vall de Laguar-Fontilles, una prova que va posar el punt i final a la temporada de carreres BTT Rally i que va servir per a donar a conèixer als nous campions de la Comunitat Valenciana en disputar-se en la prova el Campionat Autonòmic.

FOTO3
Entorn de 200 ciclistes es van donar cita en Fontilles i van completar una prova que a més ha determinat el Campionat de la Comunitat Valenciana BTT-XCO 2018 per a les diferents categories. Tots ells van transitar per un circuit dur i tècnic d’un total de 4.6 quilòmetres adaptat a les noves exigències del XCO, tal com van confirmar fonts del C.C Terrerets d’Orba, club organitzador.

Així doncs, aquesta localitat de la Marina Alta ha sigut un punt de trobada tanta per als ciclistes com per als nombrosos afeccionats a aquest esport desplaçats, els qui van gaudir d’una prova mixta, amb trams d’asfalt i de terra. El Trofeu La Vall de Laguar-Fontilles va recórrer tant el bosc com l’entorn de la muntanyenca localitat de Fontilles i va comptar amb enclavaments espectaculars com la baixada del Pedrolo o la senda de la Muralla.

Entorn de 200 participants van participar en aquest VIII Trofeu BTT La Vall de Laguar-Fontilles

Les categories de Master, Fèmines i Cadets van ser les més madrugadores i prompte es coneixien els primers vencedors del VIII Trofeu BTT La Vall de Laguar. En Fèmines, la brasilera Raiza Goulao, una de les millors del món, va aconseguir la victòria per davant d’Elena Lloret, que acabaria segona i es faria amb el títol de campiona autonòmica. Per la seua banda, Amparo Chapa ha sigut la tercera classificada, mentre que en la categoria cadet, Joaquín García i Paula Zamora van ser sigut els més ràpids.

FOTO1

En Master30 José Manuel Julve es va fer amb l’or en xics, mentre que Ariadna Ródenas va ser la vencedora en la categoria femenina, aconseguint tots dos el campionat autonòmic. Alejandro Fernández es va imposar en Master-40, encara que seria Javier Frasquet, segon classificat, el vencedor del campionat autonòmic. A més, Jaume Pérez i Amparo Ausina van vèncer en Master 50.

Una vegada acabades aquestes carreres va arribar el torn per a les escoles. Erik Rico i Erika Pérez es van portar el mallot autonòmic en categoria Promeses, mentre que en Principiants els vencedors van ser Marcos Puig i Noa Alderete. Nicolás García i Raquel Pérez es van proclamar vencedors en Alevins i Raúl Mira i Vania Rico es van penjar la medalla d’or en la prova d’Infantils.

FOTO2

Finalment, però no menys important, es va donar inici a les proves de les categories Elit, Sub23 masculina i Juniors, que han servit per a posar el fermall a aquest VIII Trofeu BTT La Vall de Laguar-Fontilles i a la temporada. Iván Díaz s’ha fet amb el primer lloc i el Campionat de la Comunitat Valenciana en la categoria Elit, mentre que Ade Moll i Sergio Mantecón van completar el podi. D’altra banda, Jorge Gómez va ser el primer sub23, mentre que Jorge Amorós, va tornar a vèncer per a ser el millor junior autonòmic. En xiques, Marta Martínez va ser la més ràpida també en la categoria junior.

Després d’aquest VIII Trofeu BTT La Vall de Laguar-Fontilles i coneixent als diferents campions de la Comunitat Valenciana, es va passar a l’acte de lliurament de trofeus i mallots i amb açò es va posar el punt i final a una intensa, bonica i apassionant temporada. Tots i cadascun dels campions autonòmics lluiran el seu mallot de campions durant les proves de la pròxima temporada.