»
»
»
»
CICLISME | Les 24 hores Cyclo Circuit de Cheste donen a conèixer als campions d’Espanya d’ultrafons

El circuit Ricardo Tormo de Cheste va albergar el cap de setmana la primera Copa d’Espanya d’Ultrafons amb les 24 hores Cyclo Circuit. En ella, el Grup Esportiu Orquin, equip compost pels germans Óscar i Vicent Perales, Juan Carlos Fernández Mora i Emilio Sánchez es va fer amb la victòria completant 239 voltes al traçat de Cheste amb un total de 956 quilòmetres, distància suficient per a avantatjar en tres voltes als equips Elite Bikes Albir i Trigoi T.T, que van completar el podi. A més, l’equip Elite Bikes Albir es va imposar en equips G6, ,mentre que el Mediolanum-Manrubia-Flower en equips G8.

Andon Stefanov va vèncer en la prova absoluta individual i amb un total de 905 quilòmetres recorreguts, va establir un nou rècord en solitari; no obstant açò, Guillermo Prieto, segon classificat, es va proclamar vencedor de la Copa d’Espanya d’Ultrafons, mentre que Juan Pedro Moreno va ser el tercer. En xiques, la basca Ziortza Vila va ser la més ràpida i també es va adjudicar la Copa d’Espanya.

Els vencedors de la Copa d’Espanya d’Ultrafons són: Guillermo Prieto Hortolà en sol absolut i M40; Ziortza Vila en sol femení; Mª Jose Silvestre en fèminas M50; David Santos en SEN-M30; Eugenio Gomez en M50; Jorge Cebrián en M60; i Msfarma- Calderón&Albal Cycling Team en duos

En la categoria de duo el triomf es va decidir al sprint i va anar per al Petitregi Astigarraga Taldea de Ibon Iriondo i Jon Blanco sobre el Msfarma- Calderón&Albal Cycling Team de Pedro Albaladejo i Miguel Ángel Martínez, els qui malgrat açò han sigut els vencedors de la Copa d’Espanya en duos. En tercera posició va quedar el conjunt Express Car ULB Crevillent.

El millor equip femení va ser el Big Bikes Girls, un grup de 6 ciclistes que van completar un total de 209 voltes. A més, en equips mixts G4 es va imposar Decathlon Talavera de la Reina i en equips mixts G6 Castelli Morat.