Ciclismo
»
»
»
»
»
CICLISME | La Volta a València -Trofeu Diputació ja té data per a celebrar la seua vuitena edició

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

CICLISME | La Volta a València -Trofeu Diputació ja té data per a celebrar la seua vuitena edició

La Federació de Ciclisme de la CV ja ha posat data per a la vuitena edició de la Volta a València – Trofeu Diputació, i tindrà lloc entre el 6 i 9 de setembre. En aquests dies podrem gaudir de la millor prova nacional de les categories elits i sub23.

Aquesta prova patrocinada per la Diputació de València constarà de quatre etapes i reunirà als estels de l’escamot amateur espanyol. La primera etapa, com ja és tradició, començarà des de la plaça de l’Ajuntament de València i acabarà en Riba-Roja del Túria, 135 km més tard.

El president de la FCCV, Amadeo Olmos confia que la Diputació de València seguisca recolzant el ciclisme com fins ara

El divendres 7 de setembre tindrà lloc la segona jornada, el recorregut unirà les localitats de Benaixeve i Llaures dels Oms, en aquest trajecte es compleixen 153 km, i entre ells els ciclistes travessaran sis ports de muntanya. La tercera jornada serà el dissabte 8 el recorregut començarà i acabarà a Nàquera, en aquesta es recorreran 119 km. 

I finalment, Montcada serà l’encarregat de tancar aquesta vuitena edició de la Volta a València – Trofeu Diputació amb una etapa de 122 km que discorrerà per un circuit al que se li donaran fins a nou voltes.

Foto: Federació Ciclisme Comunitat Valenciana.

Categorías Ciclismo