Ciclismo
»
»
»
»
»
CICLISME | Fran García Rus primer líder de la Volta a València

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

CICLISME | Fran García Rus primer líder de la Volta a València

Un dels majors esdeveniments ciclistes de la Comunitat Valenciana ha començat avui. Amb 130 km entre València i Riba-Roja, on han realitzat un circuit de 3 voltes, ha donat inici avui mateix la Volta a València que s’allargarà fins a aquest diumenge 9 de setembre quan es completarà la quarta i última etapa. Fotos: Volta a València.

El ciclista del GSport, Fran García Rus, s’ha adjudicat la primera etapa de la Volta a València en un sprint massiu on el murcià de 26 anys ha sigut el més ràpid i ha sorprès a altres especialistes com Sebastián Mora que ha sigut el segon a creuar la meta.

Jaime Sureda primer Sub-23 i Sebastián Mora primer en la general de la Comunitat Valenciana

El balear de 22 anys Jaime Sureda ha sigut el tercer a creuar la línia de meta, per la qual cosa se situa com a líder de la General Sub-23 després d’arribar molt prop dels seus predecessors. Sebastián Mora és el primer classificat en la General de la Comunitat Valenciana pel que porta el mallot morat.

Quant a equips el GSport del vencedor Fran García, que també domina la general de la regularitat, és el gran dominador ja que han aconseguit el doblet amb el citat Fran García i amb Sebastián Mora. En la muntanya el ciclista del ULB Sports, Ismail Medjahed és el líder després de ser el primer a passar per la cota de muntanya dels quals estaven en l’escapada.

Categorías Ciclismo