Ciclismo
»
»
»
»
»
CICLOCRÒS | Eva Valero i Miguel Calatayud es porten el 5º Trofeu Ciclocròs Aiacor

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

CICLOCRÒS | Eva Valero i Miguel Calatayud es porten el 5º Trofeu Ciclocròs Aiacor

Diumenge passat 14 d’octubre, la localitat valenciana de Aiacor va acollir la tercera prova puntuable del Challenge de Ciclocròs de la Comunitat Valenciana. Fotografia: Federació Ciclisme Comunitat Valenciana.

Ens referim a la cinquena edició del Trofeu Ciclocròs Aiacor, carrera organitzada per la PenyaCiclista La Forca, on s’han donat cita un total de 320 ciclistes de totes les edats.

En la prova elit i sub-23, Miguel Calatayud s’ha imposat. Per la seva banda, la millor fémina elit ha estat Eva Valero.

Categoria masculina elit i sub-23

El ciclista local Miguel Calatayud, del GSport – Wolfbike, s’ha fet amb la victòria amb un avantatge de 7″ sobre el seu perseguidor. Un Álvaro García, del Big Bikes Carlet, que ha acabat en segona posició. El podi ho ha completat Juan Martínez, del CC Requena, que ha estat tercer.

Édgar Teno (CC Bici Store València), cinquè en meta, ha aconseguit ser el millor sub-23 superant a Adrián Aranda (Radical Bikes Ontinyent) i Jordi Revert (Radical Bike Ontinyent).

Categoria femenina elit i sub-23

La millor fémina elit, com s’ha comentat amb anterioritat, ha estat la corredora del Big Bikes Carlet Eva Valero. Valero ha sumat el seu primer triomf en el que portem de temporada. L’alacantina Elena Lloret, del Delikia-Ginestar, ha estat segona a 24” de la campiona. A 57”, Eva Belda, Big Bikes Carlet, ha estat tercera.

En féminas sub-23, tercer triomf per a Sara Bonillo (Hyundai Koryo Car – Dstrel) per davant de la seua companya Susana Pérez. Patricia Solera, del Ginestar – ULB Sports, ha creuat la meta en tercera posició.

Resto categories

En categoria júnior, Alex Bou (Hyundai Koryo Car – DStrel) ha tornat a guanyar per davant de Jordi Constantino (Ginestar – ULBSports), segon a 23”, i de Joan Hernández (Grupeta de la Safor CC), tercer a 38”.

En cadets el millor ha estat Iván Gomar(Restaurant Safir Team) en un bonic duel fins als últims metres amb Raúl Mira (CC Tibi AMSonido), segon, i Miguel Solera (Ginestar-ULB Sports), tercer.

Vania Rico (CC Tibi AMSonido) ha guanyat en la prova de féminas cadet, per davant Lidia Llácer i Lucía Martín, ambdues del Hyundai Koryo Car – Dstrel.

En màster 30, tercer triomf de la temporada per a Joaquín Ortega (Grupeta de la Safor CC). Aquesta vegada li han acompanyat en el podi Moisés Espinós (Velosol Cycling Team) i Francisco José Zarzoso (MTB42 Castelló). En féminas master 30, victòria per Sabrina Cerdà (Ferrer Bikes).

En màster 40, victòria per a Francisco Parell (BigBikes Carlet) sobre Gustavo Asensi (CC Connect) i Vicent Lladró (Soulbikes Alzira). La primera féminade la categoria ha estat Blanca García (Cultbikes Specialized).

En màster 50, triomf de Javier Avellaneda (Ferrer Bikes) sobre Vicent Bonafé (Vés-ho Club Carlet) i Pablo Pérez (CC Connect). Per la seua banda, en master 60 s’ha portat la victòria Abelardo Martínez (The Bike Run) per davant de José Mesquita (Cicles Faustin) i Pedro Perales (Radical Bike Ontinyent), segon i tercer respectivament.

En les proves reservades a les Escoles de Ciclisme, els vencedors han estat Pablo Calvo (CC Guti Vinalesa Rubio) i Alejandra Puente (CE Triasport) en infantils, Eric Igual (CC BicicletesSanchis) i Leyre Merlet (CC Guti Vinalesa – Rubio) en alevins i Vicent Andrés (CC Bicicletes Sanchis) i Carla Bañuls (CE Triasport) en principiants.

Classificació de la Challenge

Després de les tres primeres cites, els líders provisionals en les seues respectives categories són: Miguel Calatatud (elits), Adrián Aranda (sub-23), Elena Lloret (féminas elit), Àlex Bou (júnior), Raúl Mira i Vania Rico (cadet), Ximo Ortega (màster 30), Gustavo Asensi (màster 40), Javier Avellaneda (màster 50), Abelardo Martínez (màster 60), Pablo Calvo i Alejandra Puente (infantil), Eric Igual i Leyre Merlet (aleví) i Andreu Galindo i Carla Bañuls (principiants).

La Challenge de la Comunitat Valenciana de Ciclocròs celebra el seu 34º aniversari amb el patrocini de ULB.

 

 

 

Categorías Ciclismo