Ciclismo
»
»
»
»
»
CICLISME | El castellonenc Óscar Pelegrí, sense contracte per 2019

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

CICLISME | El castellonenc Óscar Pelegrí, sense contracte per 2019

El ciclista castellonenc Óscar Pelegrí s’enfronta a la incertesa de no saber que serà d’ell la propera temporada. I és que a dia d’ahui, el de Betxí no disposa d’un contracte professional per a la campanya 2019.

I no perquè no haja fet mèrits per tenir-ho. Pelegrí ha tingut un bon rendiment en la qual ha estat la seva primera temporada continental, en la qual els seus resultats més destacats són: or nacional en Madison i campió del Gran Premi Abimota.

La seua gran progressió li va portar al Radi Popular Boatista en 2018, però ara s’ha quedat sense equip.

Uns resultats que han de sumar-se a un segon lloc en una de les etapes de la Volta a la Comunitat de Madrid i la victòria de la tercera etapa del Gran Premi de Portugal. Així i tot, ja veuen, el que va ser campió d’Espanya Sub-23 de carretera i medallista en pista no ha signat cap contracte per a la propera temporada.

Abans del Radi Popular Boatista, el castellonenc va militar en el Caixa Rural – Segurs RGA i el Amore & Vita – Segelli SMP. Esperem que molt prompte es resolga el futur d’una de les grans promeses del ciclisme de la Comunitat Valenciana.

Categorías Ciclismo