»
»
»
»
CICLOCROSS | Bronze per al valencià Raúl Ballester en la categoria Màster 40-44 de l’Europeu

Estupendes notícies ens arriben des del Campionat d’Europa de Ciclocròs que s’ha disputat en la localitat holandesa de Hertogenbosch al llarg del cap de setmana. Foto: UEC i FMC.

Allí, el valencià Raúl Ballester ha aconseguit portar-se per a la nostra Comunitat Valenciana una important medalla de bronze. El ciclista va passar per línia de meta en la tercera posició, quedant-se solament a cinc segons de el britànic Paul Oldham -qui va quedar en segona posició-, i a 14 segons del primer classificat, l’espanyol Agustín Navarro.

Tres espanyols van ocupar les quatre primeres posicions de la competició

Així, la carrera Màster 40-44 va estar marcada pel domini dels corredors espanyols, que van copar tres de les primeres quatre plaça, ja que just per darrere de Raúl Ballester va arribar un altre espanyol, Iván Martínez, que també va ser capaç de barallar pel podium.